Het merk Jeep® met Wanderlust 108 in stadsparken over heel Europa - Gent Motors

Het merk Jeep® met Wanderlust 108 in stadsparken over heel Europa

Van 21 september tot 6 oktober is Jeep® partner van zeven Wanderlust-evenementen in de parken van grote Europese steden (Parijs, Firenze, Milaan, Lissabon, Barcelona, Madrid en Rome).

Jeep® introduceert een nieuw partnerschap met Wanderlust 108, de Mindful Triathlon die gewijd is aan de wereld van fitness en wellness.



Van 21 september tot 6 oktober worden Jeep-SUV's de sterren van zeven evenementen waarbij het publiek betrokken wordt, in parken van zeven grote steden in Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje. Het eerste evenement vindt plaats op 21 september in Parijs (Parc de Saint-Cloud), gevolgd door vier bijkomende stages in dezelfde maand in Firenze (Parco delle Cascine) op de 22ste en in Milaan, (Parco City Life), Lissabon (Jardins da Fundação EDP) en Barcelona (CEM Mar Bella) op de 29ste. Op 5 oktober is Madrid (Hipódromo de la Zarzuela) aan de beurt en op 6 oktober vieren we de grote finale in Rome (Parco Centrale del Laghetto dell'Eur).



Het Wanderlust-platform - een wereldmarktleider in lifestyle-yoga - is ontstaan in de Verenigde Staten en brengt de Mindful Triathlon al meer dan tien jaar naar de belangrijkste parken overal ter wereld. Het doel bestaat erin om mensen te helpen in hun zoektocht naar persoonlijk welzijn en ze tegelijk verbonden te houden met hun omgeving, door een gemeenschap op te bouwen rond yoga en meditatie om zo tot mindfulness te komen. De evenementen richten zich in het bijzonder tot vrouwen, de groep die het meest geneigd is om harmonie te zoeken in het jachtige ritme van het dagelijks leven en die het meest openstaat voor passies en ervaringen met een sterke emotionele impact.



Het merk Jeep deelt de waarden van Wanderlust, zoals authenticiteit, passie, verlangen naar vrijheid en avontuur, maar ook de liefde voor het buitenleven, de drang om alle obstakels en uitdagingen te overwinnen en het gevoel om deel uit te maken van een grote familie. Wanneer u plaatsneemt achter het stuur van een Jeep-SUV, geniet u de zekerheid dat u de dagelijkse routines met een gerust gemoed aankunt en maakt u kennis met een zekere vrijheid. Die is misschien minder uitgesproken in de stad, maar blijft even aantrekkelijk dankzij het zelfvertrouwen dat u krijgt om ongerepte wegen te verkennen, met behulp van de legendarische 4x4-capaciteiten, technologie- en comfortuitrusting en het hoge veiligheidsniveau.



Die eigenschappen helpen Jeep om steeds meer vrouwen aan te trekken: zij maken intussen al meer dan 20% van alle kopers uit. Zo bewijst Jeep opnieuw dat zijn merkwaarden erg in de smaak vallen bij vrouwen, die hun SUV als een verlengstuk van hun persoonlijkheid en hun unieke karakter beschouwen. Kortom, een wagen die hen helpt om de talloze dagelijkse engagementen te bepalen en tot een goed einde te brengen.



Het programma van elk evenement geeft deelnemers een dag vol sport en entertainment, een race van vijf kilometer, yoga en meditatie, maar ook lezingen, workshops met experts in diverse disciplines en wellness-ervaringen zoals luchtyoga, acroyoga en hoelahoepen. Elk van de locaties krijgt een Jeep Lounge waar gasten zullen worden uitgenodigd voor een gratis les 'Surfset Yoga', een nieuwe fitnessdiscipline geïnspireerd op surfen, een van de populairste sporten ter wereld, waarmee Jeep heel wat waarden, mindsets en intenties deelt. De Jeep Lounge biedt ook een speciale Chillout-zone voor workshops en om te ontspannen. Tot slot wordt de Jeep Lounge het startpunt voor proefritten met het hele SUV-gamma van Jeep. Dat gamma omvat vijf modellen (Jeep Renegade, Jeep Compass, Jeep Cherokee, Jeep Wrangler en Jeep Grand Cherokee), die stuk voor stuk recent vernieuwd zijn en over baanbrekende technische en technologische voorzieningen beschikken.



De sterren van deze proefritten en activiteiten worden de Renegade en Compass, de Jeep-modellen die het meest in de smaak vallen bij vrouwen. De Renegade is tevens de meest verkochte Jeep in Europa. Nadat hij eind 2018 volledig werd opgefrist, blijft hij het publiek verrassen met twee recente innovaties die duidelijk inspiratie putten uit de stad: het debuut van de 1.3 Turbo T4-motor met 180 pk en negentrapsautomaat en de nieuwe speciale 'S'-reeks, die de elegante en sportieve aantrekkingskracht van de Renegade nog versterkt bij dagelijks gebruik. Eveneens in de spotlights staat de Jeep Compass, die zijn legendarische terreincapaciteiten verenigt met een uitmuntend rijgedrag en een complete technologische uitrusting met geavanceerde infotainmentsystemen en de nieuwe Euro 6d Temp-compatibele diesel- en benzinemotoren voor alle uitrustingsniveaus.



Het volledige programma van Wanderlust 108 vindt u op https://wanderlust.com/108s/ en de volgende sociale kanalen van Jeep:



Facebook: https://www.facebook.com/JeepOlllllllOpeople/



Instagram: https://www.instagram.com/jeepeurope/



Twitter: https://twitter.com/jeep_people



Galerij

Gent Motors article image