De Abarth 695 70° Anniversario in avant-première op Interclassics Brussels - Gent Motors

De Abarth 695 70° Anniversario in avant-première op Interclassics Brussels

De nieuwe Abarth 695 70° Anniversario wordt voor de eerste keer aan het Belgisch publiek getoond, naar aanleiding van het salon Interclassics Brussels 2019.

De nieuwe Abarth 695 70° Anniversario zal voor de eerste keer aan het Belgisch publiek worden getoond naar aanleiding van het salon Interclassics Brussels 2019.

Het merk Abarth, gelauwerd door alle liefhebbers van sportieve en exclusieve wagens, heeft het salon Interclassics Brussels 2019 uitgekozen om er dit nieuw juweeltje uit zijn gamma voor te stellen.

De tentoongestelde wagen in de Brussels Expo komt rechtstreeks van Turijn (de wagen doorkruiste de Alpen over de weg) en toont op deze manier dat dit model voor dagelijks gebruik kan worden ingezet, en in alle situaties.

Om nogmaals de 70ste verjaardag van het merk te vieren werd een bijhorende video van het model gerealiseerd met een perfecte mise-en-scène. Het ideale kader van FCA Heritage in Turijn waar alle collectiewagens worden ondergebracht, diende als perfecte setting en getuigt van het immense prestigieuze erfgoed, dat diende als inspiratiebron voor dit uniek model.

Deze exclusieve video werd gerealiseerd specifiek voor Interclassics Brussels 2019, deze zet in scène een piloot die plaats neemt aan het stuur van een vintage model om vervolgens plaats te nemen in de nieuwe Abarth 695 70° Anniversario. Vervolgens legt deze de weg af van de Heritage Hub van Fiat Chrysler Automobiles in Turijn om vervolgens aan te komen op het salon Interclassics in Brussel. Een route van ongeveer 1.000 kilometer om de Europese hoofdstad te bereiken.

Deze video zal dienen om de aanwezigheid van dit exclusief model in avant-première in Brussel te promoten. De productie van dit model is beperkt tot 1949 exemplaren, dit aantal refereert naar het jaar dat Abarth werd opgericht.

Galerij

Gent Motors article image