Tijdelijke sluiting van onze vestigingen vanaf woensdag 18 maart 12 u - Gent Motors

Tijdelijke sluiting van onze vestigingen vanaf woensdag 18 maart 12 u

Om zowel onze klanten als onze medewerkers te beschermen en verdere verspreiding van het Coronavirus te vermijden, hebben wij beslist om onze twee vestigingen te sluiten vanaf woensdag 18 maart 2020 om 12 uur, tot nader order.

Concreet betekent dit het volgende:

Onze showrooms en werkplaatsen zijn gesloten, reeds gemaakte afspraken voor werkplaats, carrosserie of showroom gaan niet door. Voor zeer dringende depannages kan u ons telefonisch contacteren via onderstaande kanalen en wij bekijken samen met u wat er mogelijk is. Zeker voor artsen, mensen uit de medische sector hebben wij een back-up plan.

Wij blijven beschikbaar voor alle DRINGENDE vragen die u heeft op weekdagen van 8 tot 18 uur via de volgende kanalen:

  • Gent: 0472/ 97 21 50 of receptie@gentmotors.be
  • Drongen: 0475/30 76 12 of receptie.noord@gentmotors.be
Laat zeker een boodschap na indien u op het antwoordapparaat terechtkomt, wij bellen u zo snel mogelijk terug.

In geval van problemen bij wagens jonger dan 2 jaar (of indien u opteerde voor een uitgebreide waarborg), en bij wagens die het afgelopen jaar bij ons op onderhoud zijn geweest, kan u steeds terecht op de gratis pechbijstand van het merk, bereikbaar op het nummer 0800/55.111

Via de tool op onze website www.gentmotors.beplan een onderhoud” kunt u vanaf 8 april een afspraak maken voor het preventieve onderhoud van uw wagen. Van zodra we opnieuw in een “normale” (werk-)situatie zijn bevestigen we u deze afspraak.

Welkom in onze virtuele showroom

We blijven bereikbaar, zij het via chat, Wahtsapp of Facetime! Laat een berichtje op de contactpagina van onze site om zo het gewenste kanaal af te stemmen en een afspraak te plannen. Op die manier kunnen we u nog altijd bijstaan in het vinden , samenstellen en kiezen van uw nieuwe wagen.

Draag zorg voor uzelf en uw naasten.

Wij danken u voor uw begrip

Uw Gent Motors team

Galerij

Gent Motors article image