Elektrische auto’s… Fiat legt het uit in 8 leuke video’s - Gent Motors

Elektrische auto’s… Fiat legt het uit in 8 leuke video’s

Fiat vertelt u alles wat er te weten valt over geëlektrificeerde mobiliteit, op een eenvoudige en aangename manier. Het eerste deel, "City Regulations", gaat over het zich verplaatsen in de stad aan boord van de nieuwe Fiat 500 BEV. De video-tutorials zijn te zien op de officiële sociale media kanalen van Fiat : op YouTube, Facebook en Instagram.

"Terwijl we ongeduldig wachten om opnieuw het normale leven op te starten, vonden we het een goed idee om ons voor te bereiden om opnieuw op weg te gaan, en dit aan boord van onze Fiats. De auto's van vandaag, en vooral de auto's van morgen", aldus Luca Napolitano, hoofd van EMEA voor de merken Fiat en Abarth. "We hebben 8 videoclips gemaakt die de voordelen van geëlektrificeerde mobiliteit uit leggen, in een eenvoudige, leuke en ongecompliceerde taal. Ik ben er zeker van dat deze korte video’s je met een glimlach achterlaten en een geweldige manier zullen zijn om de mobiliteit van de toekomst te verkennen, samen met Fiat", vertelt hij verder.

De 8 ongecompliceerde, spontane video's geven een diepere algemene kijk op elektrificatie. Fiat i bevindt zich met de Panda en 500 Hybrid al in de wereld van geëlektrificeerde mobiliteitsoplossingen en gaat binnenkort nog verder met de nieuwe volledig elektrische 500. Samen met onze bestaande en toekomstige klanten zetten we nu de eerste stappen, om meer te weten te komen over volgende onderwerpen:

  • hoe rijd je met een elektrische auto
  • hoe lang duurt het om een elektrische auto op te laden
  • wat zijn de voordelen voor de gebruiker
En nog zoveel meer: van regeneratief remmen, uitstoot en regelgeving tot incentives, rijervaring, onderhoud, bereik en opladen…

Op een eenvoudige manier helpt Fiat de klanten van vandaag en morgen om met kennis van zaken de wereld van morgen in te stappen op het gebied van geëlektrificeerde m en elektrische mobiliteit. De eerste video's kunnen op deze link worden bekeken (https://www.youtube.com/watch?v=PL6aKe_l-dY&feature=youtu.be).

Galerij

Gent Motors article image