Alfa Romeo: Like it? Drive it! - Gent Motors

Alfa Romeo: Like it? Drive it!

Uitstekende prestaties. Een sportief karakter. Geavanceerde on-board technologie. En op dit moment, even aantrekkelijk geprijsd als hij eruitziet. Maar u hebt al deze argumenten niet nodig. Want uw hart heeft al gekozen. En uw hart, zit er zelden naast.

Geniet van een voordeel tot € 11.900 (onder voorwaarden).

Voorwaarden

(1) Totaal voordeel onder voorwaarden geldig bij aankoop van een Stelvio Super 2.0 Benzine 200PK zonder opties uit stock, bestaande uit de Alfa Romeo korting van €10.500 en van de overnamepremie (2) t.w.v € 1.430. De lijst van in aanmerking komende stockwagens is beschikbaar bij uw erkende Alfa Romeo-verdeler. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

(2) De overnamepremie is geldig bij terugname van uw voertuig en wordt afgetrokken van de aankoopprijs van uw nieuwe wagen maar kan niet in geld betaald worden. De naam van de koper van het nieuwe voertuig moet overeenstemmen met de laatste eigenaar van de oude wagen (naam genoteerd op het inschrijvingsbewijs). Het voertuig dat wordt ingeleverd moet minstens sinds 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van ondertekenen van het aankoopcontract. (1) tot (2)

Deze aanbiedingen zijn inclusief BTW, enkel geldig voor particuliere klanten en geldig in het deelnemende netwerk t.e.m 31/08/20. U vindt het deelnemende netwerk terug op www.alfaromeo.be. V.U.: Yann Chabert. Adverteerder: FCA Belgium N.V., 4th & 5th Floor Building Bayreuth - Da Vinci Laan 3-7 - 1930 Zaventem. RPR Brussel. BTW: 0400.354.731. IBAN FCAB: BE 86 4829 0250 6150. Milieu-informatie [K.B. 19.03.04]: www.alfaromeo.be. Afbeeldingen zijn louter illustratief en niet bindend.

Galerij

Gent Motors article image