Jeep: Like it? Drive it! - Gent Motors

Jeep: Like it? Drive it!

Naar rechts of naar links? U hoeft niet te kiezen. De legendarische mogelijkheden van Jeep®-voertuigen maken ze tot een waar eerbetoon aan vrijheid, design en veelzijdigheid. Of het nu gaat om geplaveide stadsstraten of onverharde wegen, Jeep®-voertuigen winnen zelfs de harten van de meest stedelijke avonturiers. En dat is goed nieuws, want op dit moment is het avontuur echt betaalbaar. Wat denkt u? Gaan we ervoor?

Geniet van een voordeel tot € 11.500

Voorwaarden

(1) Totaal voordeel onder voorwaarden geldig bij aankoop van een nieuwe Jeep® Grand Cherokee Overland 3.0 190pk zonder opties van € 74.350, bestaande uit de Jeep-korting van € 5.000, de overnamepremie van € 2.500 (2) en de stockpremie van € 4.000 (3).

(2) De overnamepremie is geldig bij terugname van uw voertuig en is gereserveerd voor particuliere klanten. Deze premie wordt afgetrokken van de aankoopprijs van uw nieuwe wagen maar kan niet in geld betaald worden. De naam van de koper van het nieuwe voertuig moet overeenstemmen met de laatste eigenaar van de oude wagen (naam op het inschrijvingsbewijs). Het voertuig dat wordt ingeleverd moet minstens sinds 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van ondertekenen van het aankoopcontract.

(3) Korting geldig bij aankoop van een Grand Cherokee Overland uit stock. De lijst van in aanmerking komende stockwagens is beschikbaar bij uw erkende Jeep-verdeler. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

(1 t.e.m. 3) Deze aanbiedingen zijn BTWi en gereserveerd voor particuliere klanten en geldig op in het deelnemende netwerk t.e.m 31/08/20. U vindt het deelnemende netwerk terug op www.jeep.be. V.U.: Yann Chabert. Adverteerder: FCA Belgium N.V., 3-7 Da Vincilaan - 1930 Zaventem. RPR Brussel. KBO: 0400.354.731. IBAN FCAB: BE 86 4829 0250 6150. Milieu-informatie [K.B. 19.03.04]: www.jeep.be. Niet-contractuele foto. De afgebeelde voertuigen komen niet overeen met de beschreven versies en prijzen.

Galerij

Gent Motors article image