De wereld rond in een Jeep® Wrangler met Expedition Earth in Motor Village UK - Gent Motors

De wereld rond in een Jeep® Wrangler met Expedition Earth in Motor Village UK

Jeep® blijft zijn avontuurlijke geest promoten en organiseert van 17 tot 22 september een tentoonstelling in Motor Village UK (Londen), die de inspirerende reis van het Expedition Earth-team in beeld brengt.

Expedition Earth begon met een gedeelde liefde voor avontuur, die uitgroeide tot een engagement om op drie jaar tijd zeven continenten te bezoeken en 350.000 km af te leggen met een Jeep Wrangler. Deze tentoonstelling beklemtoont hun stop in Londen naarmate de tweede etappe van hun reis haar einde nadert.

Wigmore Street, de Londense showroom die doorgaans de wagens van Fiat Chrysler Automobiles huisvest, werd omgebouwd tot een Jeep-tempel en toont de wagens die de reis geïnspireerd hebben, zoals de originele Jeep Willys, de CJ-7 en de Wrangler 1941, ontworpen door Mopar. In het midden staat Gunther, de Jeep Wrangler Rubicon die het derde lid van het Expedition Earth-team vormt. De benedenverdieping werd dan weer omgevormd tot een vrij toegankelijke galerij met tal van uitzonderlijke foto's en video's die langs de route werden opgenomen.

Het Expedition Earth-team, met Bridget, Topher en Gunther, reist van Noord- naar Zuid-Amerika, door heel Afrika en door Europa en heeft heel wat adembenemende uitzichten ontdekt en vastgelegd die in de galerij te zien zullen zijn, samen met enkele nooit eerder vertoonde beelden. Bridget vertelt over het doel van de reis: "Expedition Earth wil de natuurlijke schoonheid van onze planeet promoten en volgers en lezers inspireren om de aarde te beschermen. Daarnaast onthult ze de bedreigingen en zwakheden waarmee onze aarde wordt geconfronteerd."

Voor meer informatie en om de reis van Expedition Earth te volgen, kunt u terecht op www.expeditionearth.live.




Galerij

Gent Motors article image
Gent Motors article image
Gent Motors article image
Gent Motors article image