Nieuws

Blijf op de hoogte.

Jeep® kondigt wereldwijd partnerschap met baanbrekend popteam aan

Jeep® onthult een innovatief partnerschap met 's werelds eerste wereldwijde popteam ‘Now United’ om zijn populaire Jeep Renegade te promoten door het merk te integreren in een reeks muziekvideo's en live optredens rond het thema ‘Come Together’, verspreid via digitale en sociale media.

Introductie van ‘Fiat 500 LEGO Creator Expert’

Fiat en LEGO hebben samen de nieuwe set ‘Fiat 500 LEGO Creator Expert’ ontwikkeld, die vandaag werd voorgesteld in de Spazio MRF-Mirafiori te Turijn. “Doorheen zijn illustere geschiedenis heeft de Fiat 500 zijn oorspronkelijke materiële gedaante overstegen om een plaats te verwerven in het collectieve onderbewustzijn als internationaal icoon.

Achter de schermen bij FCA

De camera's keren terug om een ​​kijkje achter de schermen te geven van de onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten van FCA. De serie richt zich op de veranderingen in processen, methoden en technologieën die de overgang begeleiden naar elektrische voertuigen die meer verbonden en autonomer zijn dan ooit

Tijdelijke sluiting van onze vestigingen vanaf woensdag 18 maart 12 u

Om zowel onze klanten als onze medewerkers te beschermen en verdere verspreiding van het Coronavirus te vermijden, hebben wij beslist om onze twee vestigingen te sluiten vanaf woensdag 18 maart 2020 om 12 uur, tot nader order.

De nieuwe Fiat 500X vertolkt een rol in de Belgische film « Losers Revolution »

De Belgische film « Losers Revolution », vanaf woensdag 11 maart in de bioscoop te bekijken en gerealiseerd door de Belgen Thomas Ancora en Gregory Beghin, boort op een originele manier de wereld van de reality TV en influencers aan.

Na België zet de Abarth « 1949 Hours Tour of Europe » zijn reis verder naar Duitsland

Tijdens zijn etappe in België, net na zijn aankomst vanuit Nederland, werd de Abarth 695 70 Anniversario, het ter gelegenheid van de 70e verjaardag van het merk ontworpen model, ingezet voor tal van activiteiten. Meer bepaald voor een reportage in de besneeuwde regio van het circuit van Spa-Francorchamps met sterrenchef Giovanni Bruno.

De Abarth 695 houdt halt in Spa-Francorchamps in het kader van de « 1949 Hours Tour of Europe »

De Abarth 695 70 Anniversario heeft zonet de tweede etappe - na Nederland - van de rondrit « 1949 Hours Tour of Europe » in België aangevat. Ons land ontvangt het model, dat ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van het merk werd ontworpen, in het prestigieuze kader van Spa-Francorchamps.

De volledig elektrische New 500 komt eraan

“Het is tijd om actie te ondernemen voor een betere toekomst.” Planeet Aarde maakt een zeer delicate periode door, die uniek is in haar geschiedenis. We worden allemaal opgeroepen om actie te ondernemen om een betere toekomst te creëren. Fiat gaat de uitdaging aan door zijn familiejuwelen boven te halen: de 500. Want de 500 heeft altijd gelijke tred gehouden met de tijd. Hij verandert als de maatschappelijke noden veranderen.

Giulia GTA: de opmerkelijke terugkeer van een Alfa Romeo-legende

Op 24 juni zal Alfa Romeo een belangrijke mijlpaal in zijn geschiedenis bereiken: dan is het merk immers 110 jaar op de markt. Gedurende meer dan een eeuw hebben ingenieurs en ontwerpers van Alfa Romeo onvermoeibaar innovatie nagestreefd, terwijl ze altijd trouw bleven aan het DNA van het merk.

Alfa Romeo Racing ORLEN C39 onthuld in Barcelona

Het F1-wereldkampioenschapteam Alfa Romeo Racing ORLEN onthulde net voor de wintertests in Barcelona de C39, zijn uitdager voor 2020. Met de onthulling van de wagen is de grid compleet. Alfa Romeo Racing ORLEN was het laatste team dat zijn racekleuren voor het nieuwe seizoen toonde.

Raceplannen van Abarth voor 2020 bekendgemaakt tijdens de champions' challenge

Andrea Nucita, winnaar van de Abarth Rally Cup 2019, en Dennis Hauger, kampioen van het Italian F4 Championship Powered by Abarth 2019, streden om de titel van “Champion of Champions Abarth 2019”.

De 110e verjaardag van Alfa Romeo gevierd in België in het kader van de Flanders Collection Cars

De 110e verjaardag van het merk Alfa Romeo wordt gevierd op de Flanders Collection Cars en Belgique. De 31ste editie van de Flanders Collection Cars gaat door in Gent in het weekend van 15 en 16 februari.

Lezers verkiezen Abarth 595 voor vijfde keer op rij tot ‘Beste Auto’

Lezers van het prestigieuze Duitse tijdschrift ‘Auto, Motor und Sport’ hebben de Abarth 595 opnieuw verkozen tot winnaar in de klasse van de ‘Geïmporteerde kleine auto’s’.

Alfa Romeo: 110 jaar ongeëvenaarde geschiedenis

Op 24 juni viert Alfa Romeo zijn 110-jarige geschiedenis, waarin het merk alle behoeften van automobilisten vervulde en hun emoties inspireerde.

De start van de « Abarth Stories » voor de Belux-markt

Het in-scène zetten van zijn modellen maar op een andere manier. Zo kunnen we het concept « Abarth Stories » omschrijven ; dit project werd specifiek uitgedacht voor de Belux-markt.

Jeep® Renegade en Compass 4xe ‘First Edition’: de nieuwe oplaadbare hybridemodellen (PHEV) van Jeep

Van vandaag tot 9 maart kunt u op bethefirst-nl.jeep.be terecht voor alle informatie over de exclusieve Jeep Compass en Renegade 4xe ‘First Edition’-modellen, die op onze Belgische markt worden gelanceerd.

Meer uitrusting voor de Tipo-familie: het nieuwe Tipo ‘More’-gamma

Het nieuwe Tipo ‘More’-gamma biedt specifieke packs voor alle uitrustingsniveaus tegen een prijs die klanten een financieel voordeel tot 50 procent oplevert.

Geniet van interessante saloncondities tijdens het laatste opendeurweekend

Ook het laatste weekend van januari geniet u bij Gent Motors van uiterst interessante saloncondities! Wij zijn open op zaterdag 25 en zondag 26 januari!

Abarth maakt opwachting op Parijse catwalks

De voorstelling van de nieuwe herfst- en wintercollectie 2020 van JUNYA WATANABE COMME des GARÇONS MAN verraste het Parijse publiek met een interpretatie van de concepten ‘upgrade’, ‘prestaties’ en ‘personalisering’ die typisch zijn voor het merk Abarth, maar nu ook werden toegepast op de modewereld.

Fiat Concept Centoventi bekroond met Speciale Juryprijs op 'Trophées Argus 2020'

Olivier François, President van Fiat Brand Global, mocht dinsdagavond de Speciale Juryprijs van het prestigieuze Franse magazine 'L'Argus' in ontvangst nemen voor de Fiat Concept Centoventi, Fiats visie op een betaalbare elektrische wagen voor de toekomst

Ducato MY 2020 uitgeroepen tot 'Beste kampeerwagenbasis van 2020'

De lezers van Promobil, een Duits kampeerwagenmagazine, hebben de Fiat Professional Ducato voor het dertiende jaar op rij uitgeroepen tot

De nieuwe Jeep Renegade 4xe, de eerste oplaadbare hybride van Jeep, op het Salon van Brussel 2020

Première van de nieuwe Jeep®4xe, het modelPlug-in Hybrid (PHEV) op het Salon van Brussel 2020. Dit model kondigt de komst aan van het gamma «4xe» van Jeep, dat in 2020 eveneens de modellen Compass en Wrangler zal bevatten.

Fiat 500 en Fiat Panda Hybrid, dehybridewagen volgens Fiat

De Fiat 500 en Fiat Panda, twee Europese marktleiders in hun segment, worden als eerste stadswagens van FCA uitgerust met de nieuwe benzinemotor met mild-hybrid technologie.

Topchef Giovanni Bruno betuigt eer aan 110-jarig bestaan van AlfaRomeo tijdens Autosalon van Brussel

Giovanni Bruno, eigenaar van het Brusselse sterrenrestaurant Senzanome, en autoliefhebber in hart en nieren, betuigt eer aan het merk Alfa Romeo. Tijdens het Autosalon van Brussel, dat doorgaat van 10 tot 19 januari, kunnen de culinaire liefhebbers genieten van een op maat gemaakt en speciaal voor Alfa Romeo gecreëerd gerecht. Deze gastronomische halte is een eerste etappe in het kader van de feestelijkheden rond het 110-jarig bestaan van het Italiaans merk in België.

De concept Alfa Romeo Tonale op het Salon van Brussel

De eerste SUV plug-in hybride van Alfa Romeo zal te zien zijn op het Salon van Brussel, voor de eerste keer in België.

Lage-emissiezone Gent

Om de luchtkwaliteit te verbeteren, is de Gentse binnenstad sinds 1 januari 2020 een lage-emissiezone (LEZ) geworden.

Saloncondities: Abarth gamma

Abarth is breaking rules. Ontdek het volledige Abarthgamma aan saloncondities bij Gent Motors. Nu al vanaf € 199 per maand (1).

Saloncondities: Jeep Compass Black Star

Ontdek de nieuwe Jeep Compass Black Star. Volledig uitgerust vanaf € 24.150!

Saloncondities: Jeep Renegade Black Star

Ontdek de nieuwe Jeep Renegade Black Star! Volledig uitgerust vanaf € 19.100 (1).

Saloncondities: Giulia Super uitgerust met Pack Linea Rossa

Passie als kern van alles. Geniet van € 6.750 voordeel (1) waaronder het Linea Rossa uitrustingspakket (2).