Nieuws

Blijf op de hoogte.

De Abarth 695 70° Anniversario in avant-première op Interclassics Brussels

De nieuwe Abarth 695 70° Anniversario wordt voor de eerste keer aan het Belgisch publiek getoond, naar aanleiding van het salon Interclassics Brussels 2019.

Jeep® Wrangler wint 10de keer op rij de SEMA-prijs ‘4x4/SUV of the Year’

De Jeep® Wrangler is de enige auto die werd uitgeroepen tot '4x4/SUV of the Year' sinds de start van de SEMA-prijzen in 2010.

Sport en avontuur met de kampioenen van het vrouwenelftal van Juventus en het Jeep®-gamma in Balocco

Een bijzondere dag voor het vrouwenelftal van Juventus, dat het Jeep®-gamma mocht uitproberen op het testterrein van FCA in Balocco.

Waarom wachten op Black Friday?

Profiteer nu al van onze Black Friday condities tot wel 30% korting onder voorwaarden*!

Zeventig jaar na de geboorte van het merk met de Schorpioen vernoemt Turijn een straat naar Carlo Abarth

Vandaag kreeg in Turijn de Via Carlo Abarth officieel haar naam, als eerbetoon aan de eerste zeventig jaar van het merk Abarth en de sterke band die de stichter en de hoofdstad van de regio Piëmont met elkaar hebben sinds 1949.

De merken Jeep® en Mopar® plaatsen personalisering centraal in de World Surf League

Jeep® en Mopar® slaan de handen in elkaar voor de Europese wedstrijden van de World Surf League (WSL) Championship Tour in Frankrijk (Hossegor, 3-13 oktober) en Portugal (Peniche, 16-28 oktober).

Jeep® Renegade 2020: meer technologie, connectiviteit en veiligheid dankzij de nieuwe Uconnect-services

De Jeep® Renegade 2020 is het eerste FCA-model in Europa met een Uconnect Box, die toegang geeft tot de Uconnect-services en de nieuwe My Uconnect-app.

De Jeep Renegade, partner van Fifty-Fifty Lab

Jeep gaat een partnership aan met FiftyFifty Lab, het festival waar nieuwe, opkomende en talentvolle groepen centraal staan.

F4-kampioenschap powered by Abarth: einde van het seizoen 2019 in Italië en Duitsland

Twee F4-kampioenschappen powered by Abarth werden afgesloten met overwinningen van de Noorse piloot Dennis Hauger in Italië en van de Fransman Theo Pourchaire in Duitsland.

FCA’s Melfi-fabriek past al zijn uitmuntende knowhow toe op de nieuwe productie van de Jeep® Compass

De elektrificering van het FCA-gamma gaat voort: de tests op de nieuwe productielijn voor de Jeep® Compass - inclusief oplaadbare hybrideversie - zijn van start gegaan in de Melfi-fabriek te Basilicata, die dit jaar haar 25-jarige bestaan viert.

Abarth Days 2019: ruim 5.000 Schorpioen-fans naar Milaan voor zeventigste verjaardag van Abarth

Van 5 tot 6 oktober vond de grootste Abarth-meeting ooit plaats in het MIND-district van Milaan: duizenden eigenaars en fans vierden er de zeventigste verjaardag van het merk.

Alfa Romeo wordt autosponsor van de “1000 Miglia” 2020

Hiermee wordt het meerjarenpartnerschap voortgezet tussen Alfa Romeo en de "mooiste race ter wereld", die plaatsvindt van 13 tot 16 mei 2020 en loopt langs het traditionele traject Brescia-Rome-Brescia.

FCA Heritage aanwezig op Interclassics Brussels

FCA Heritage, de divisie verantwoordelijk voor het automobielpatrimonium van de Italiaanse merken van Fiat Chrysler Automobiles, zal aanwezig zijn op het salon Interclassics Brussels, dat doorgaat op 15, 16 en 17 november.

Jeep for Life

Neem op 26 oktober deel aan Jeep for Life en steun samen met ons Kom Op Tegen Kanker en het revalidatiecentrum Pulderbos

Mag u auto straks Gent nog binnenrijden?

Welkom op onze L.E.Z. infodagen op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2019.

Week van de pro, by Fiat Professional!

Maak snel ruimte in uw agenda want van 14 tot en met 25 oktober is het de week van de pro by Fiat Professional!

Nieuwe Abarth 595 Pista, ontworpen voor jonge bestuurders

De nieuwe Abarth 595 Pista, een speciale reeks voor jonge fans van het merk met de Schorpioen, werd nog krachtiger en levert voortaan 165 pk.

De Talento MY2020 is er, de perfecte combinatie van wendbaarheid en prestaties

Met zijn nieuwe Euro6d Temp-motoren, nieuwe interieurs en nieuwe connectiviteitssystemen benadrukt het nieuwe model van Fiat Professional zijn troeven op het gebied van laadvermogen en comfort.

De nieuwe Abarth 695 70° Anniversario is de onbetwiste ster van de Abarth Days 2019

De nieuwe speciale reeks Abarth 695 70° Anniversario, waarvan 1949 exemplaren zullen worden gebouwd, werd voorgesteld tijdens de Abarth Days 2019, de grootste Europese meeting voor de fans van het merk.

Vijfde editie van de « Fun Rallye Fiat 500 » georganiseerd ten voordele van Justine For Kids

Alle liefhebbers en eigenaars van een Fiat 500 (nieuw of oud, Fiat 500L, Fiat 500X en Abarth) worden uitgenodigd om deel te nemen aan de vijfde « Fun Rallye Fiat 500 », op 6 oktober 2019.

Een postzegel om de 70ste verjaardag van Abarth te vieren

Abarth wordt 70. Om deze mijlpaal voor de Schorpioen te vieren zal een postzegel worden uitgegeven op de Abarth Days 2019, de internationale bijeenkomst van alle Abarth-fans.

Abarth 595 weet lezers van Duits magazine ‘Auto, Motor und Sport’ voor zich te winnen

De volledig Italiaanse supersportwagen wint de 'Autonis'-wedstrijd georganiseerd door Auto, Motor und Sport in de categorie van de miniauto's.

Fiat Concept Centoventi wint Red Dot Award 2019

De revolutionaire Fiat Concept Centoventi - Fiats visie op betaalbare elektrische mobiliteit voor de toekomst - wint de Red Dot Award 2019, een van 's werelds meest prestigieuze onderscheidingen voor industrieel design in de categorie 'Designconcept'.

Alfa Romeo stelt mythische RL Super Sport “Targa Florio” voor op Zoute Grand Prix 2019

De Alfa Romeo RL Super Sport, winnaar van de prestigieuze Targa Florio in 1923, een van de meest mythische races ter wereld, zal worden voorgesteld in het Alfa Romeo-paviljoen op de Zoute Grand Prix 2019 die plaatsvindt van 10 tot 13 oktober.

De zangeres Ava Max aan het stuur van de nieuwe Fiat Panda Trussardi

Ava Max is de ster in de nieuwe lanceringscampagne van de Panda Trussardi, die de regels van automobiele communicatie herschrijft met een benadering die dichter aanleunt bij die van de modesector.

Het merk Jeep® met Wanderlust 108 in stadsparken over heel Europa

Van 21 september tot 6 oktober is Jeep® partner van zeven Wanderlust-evenementen in de parken van grote Europese steden (Parijs, Firenze, Milaan, Lissabon, Barcelona, Madrid en Rome).

Fiat Panda Trussardi, de eerste 'luxe-Panda'

De Panda Trussardi vestigt een nieuwe record in de lange geschiedenis van het model door zich op te werpen als de eerste 'luxe-Panda'.

Lancering van de nieuwe Fiat 500X Sport

Dynamisme, precisie, controle en Italiaanse stijl: dat zijn de troeven van elke succesvolle atleet … en van de nieuwe Fiat 500X Sport.

De wereld rond in een Jeep® Wrangler met Expedition Earth in Motor Village UK

Jeep® blijft zijn avontuurlijke geest promoten en organiseert van 17 tot 22 september een tentoonstelling in Motor Village UK (Londen), die de inspirerende reis van het Expedition Earth-team in beeld brengt.

De Alfa Romeo Giulietta Veloce TCR finisht in de top drie van Race 1 in China

De drie wedstrijden op het Ningbo-circuit stonden bol van sensationele gevechten, opwindende comebacks en tal van contacten. In Race 1 finishte Ma Qinghuam op de tweede plaats na een duel met Yvan Muller, de Franse veteraan uit de klasse. In Race 2 behaalde Kevin Ceccon de negende plaats, nadat hij met zijn Giulietta van achteraan de grid moest vertrekken. Ook in Race 3 eindigde hij op de negende plaats. De volgende meeting vindt eind oktober plaats in Suzuka (Japan).