Nieuws

Blijf op de hoogte.

De New E-Doblò, vindingrijkheid voor alledaagse taken

Het elektrificatieproces van Fiat Professional heeft een nieuwe mijlpaal bereikt, aangezien de New E-Doblò het derde volledig elektrische bedrijfsvoertuig van het merk wordt na de E-Ducato en E-Scudo, waarmee een gamma wordt uitgebreid dat is ontworpen om aan ieders behoeften te voldoen.

Fiat Professional Ducato is de eerste ‘Large Van’ die rijassistentie niveau 2 biedt

Fiat Professional Ducato, altijd een vernieuwer op het gebied van technologie en rijcomfort, staat als eerste ‘Large Van’ met niveau 2 rijassistentie en een compleet aanbod ADAS.

Casa 500 wordt nog gastvrijer met het nieuwe 'FIATCafé500', een gezellige ruimte om bezoekers te verwelkomen in de wereld van de 500

In het museum Casa 500 in Turijn opened afgelopen vrijdag het 'FIATCafé500' voor een meeslepende ervaring in de geschiedenis van het FIAT-icoon en de groene toekomst van het Italiaanse merk.

Nieuwe Panda en Tipo Garmin speciale editie : voor de outdoor en wellness liefhebbers

Bestellingen zijn geopend voor de nieuwe veelzijdige en onderscheidende versies van de Panda en Tipo, die tot stand zijn gekomen in samenwerking met Garmin®, een toonaangevende wereldwijde leverancier van GPS-gebaseerde producten in diverse markten.

Jeep 4xe beloont klanten voor hun duurzame rijgewoonten

Jeep® beloont zijn klanten met een beloningssysteem voor het meest milieuvriendelijke rijgedrag. Het programma is ontwikkeld door de groene start-up Kiri Technologies in samenwerking met de e-Mobility Business Unit van Stellantis.

Abarth roept zijn community op om de kleuren van de toekomst te bepalen

Het is tijd voor de tweede editie van "Abarth Performance Creators", de samenwerkingstool die de fans van het merk in staat stelt om mee te bouwen aan het Abarth van de toekomst.

Nieuwe Abarth 695 Tributo 131 Rally : de legende keert na 40 jaar terug!

Veertig jaar na de laatste officiële race van de Abarth 131 Rally, brengt het merk een hommage met de lancering van de speciale serie Abarth 695 Tributo 131 Rally, wereldwijd verkrijgbaar in een beperkte oplage van slechts 695 exemplaren.

Het nieuwe Abarth 595 gamma : de 'Schorpioen' steekt opnieuw

Het nieuwe Abarth-gamma wordt vandaag voogesteld: twee modellen, twee vermogensversies en vier packs, om trouw te blijven aan zijn DNA.

Succesvolle Fiat 500E "La Prima Launch Edition" keert terug als “La Prima by Bocelli”

FIAT presenteert samen met maestro Andrea Bocelli, Matteo Bocelli en JBL een innovatief eersteklas audiosysteem op de nieuwe topversie “La Prima by Bocelli”. Innovatie op deze exclusieve uitvoering is de "Sanitizing Glove Box". De nieuwe Fiat 500E “La Prima by Bocelli” is beschikbaar als hatchback, met extra 3e deur en als cabrio. Hij is er vanaf €35.900 en snelle beslissers kunnen nog deze maand gebruikmaken van de overheidssubsidie die Fiat verdubbelt naar een totaal van €6.700. Er is al een volledig elektrische Fiat 500 vanaf € 24.900.

De Alfa Romeo Tonale hybride: de dynamiek die alles in beweging zet

De Alfa Romeo Tonale, de eerste geëlektrificeerde C-SUV van het merk, is het model dat symbool staat voor de metamorfose van het merk. Zijn debuut op de weg vindt symbolisch plaats op de plaats waar Alessandro Volta de eerste batterij uitvond, de eerste statische generator van elektriciteit.

Jeep Easter Safari: 6 concepts en 1 vernieuwde Wrangler Magneto EV

Als opwarming voor zijn traditionele Easter Safari in Moab, onthult Jeep zes conceptcars en een verbeterde versie van het Magneto concept, een voorbode van de elektrische Wrangler.

Alfa Romeo Giulia en Stelvio “ESTREMA”: voor echte autopuristen

Alfa Romeo presenteerde de Giulia en Stelvio "ESTREMA" speciale series in Hinwil, in het hoofdkwartier van het Alfa Romeo F1 Team. De "ESTREMA"-modellen, de eerste speciale serie op wereldniveau, hebben een afwerking die hen aan de top van het gamma plaatst, omdat zij het beste belichamen op het vlak van technische en dynamische oplossingen, stijl en sportiviteit.

Nieuwe exclusieve en gelimiteerde speciale serie: de Abarth 595 "Spa-Francorchamps"

Het merk met de Scorpione begint 2022 met een knaller door de onthulling van een unieke en exclusieve Belgische editie "geïnspireerd door het mooiste circuit ter wereld": de nieuwe 595 "Spa-Francorchamps". Deze unieke editie belichaamt perfect de ziel van het merk, in termen van prestaties, stijl en sportiviteit.

Jeep® Wrangler 4xe - de nieuwigheden voor 2022

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe plug-in hybride, die afgelopen zomer werd gelanceerd, is de meest capabele, krachtige, efficiënte, milieuvriendelijke, technisch geavanceerde en connected Wrangler die ooit op de Europese markt is geïntroduceerd. Hij markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het merk en een verdere stap in de richting van de elektrificatie van het hele gamma.

Fiat Professional sleept drie prijzen in de wacht op de WHAT VAN? Awards

In het Verenigd Koninkrijk heeft Fiat Professional de 2022 What Van? Awards stormenderhand veroverd, met de Nieuwe Ducato als algemene Van van het Jaar en Grote Van van het Jaar, terwijl de E-Ducato Minibus opties ombouw Minibus van het Jaar werd.

De nieuwe Abarth 'Collectors' Edition', de 695 Esseesse, voor het eerst op de Belux-markt

De merk met de Scorpion beroert de harten van de fans van het merk met een nieuwe "Collectors' Edition": de Abarth 695 Esseesse, een naam die zijn wortels heeft in de geschiedenis van het merk en rechtstreeks verwijst naar het begin, toen de tuningkits van de jaren 1960 Carlo Abarth's fortuin maakten en hem vestigden als de uitvinder van tuning voor productieauto's.

Stellantis kondigt de komst aan van de New Fiat Professional Scudo en de New Fiat Ulysse ter uitbreiding van zijn gamma.

Stellantis kondigt de lancering aan van een nieuwe generatie voertuigen, die op het punt staat in productie te worden genomen in de historische Stellantis-fabriek in Hordain, nabij Valenciennes in Noord-Frankrijk. De ene is een Fiat MPV, de andere een Fiat Professional licht bedrijfsvoertuig.

De Fiat New 500 3+1 is ideaal voor stadsgebruik en combineert glamour en typisch Italiaans design met verbazingwekkende functionaliteit.

Toen de New 500 werd ontworpen, vervulde hij Fiat met positiviteit en bracht hij een energie en creativiteit met zich mee die sinds 1957 en 2007 niet meer waren vertoond. Dit project stelde de ontwerpers en ingenieurs in staat naar de toekomst te kijken zonder kansen te missen, terwijl er toch een duidelijke link bleef met het huidige succes van de 500.

New 500 is 'Small Car of the Year' bij News UK Motor Awards

De New 500, die door consumenten werd verkozen en door vooraanstaande autojournalisten op de shortlist werd geplaatst, wint de prijs ‘Small Car of the Year’ bij de News UK Motor Awards 2021.

De Alfa Romeo Giulia GTAm, waarmee Kimi Räikkönen en Antonio Giovinazzi reden tijdens de Belgische F1 GP, te zien op de Zoute Grand Prix 2021

Alfa Romeo zal aanwezig zijn op de 2021-editie van de Zoute Grand Prix, die van 6 tot 10 oktober in Knokke plaatsvindt. "Ik ben bijzonder verheugd dat het merk Alfa Romeo dit jaar opnieuw kan deelnemen aan de Zoute Grand Prix, vooral omdat we al sinds de eerste editie in 2010 deelnemen", zegt Patrice Duclos, General Manager van het merk Alfa Romeo voor België en Luxemburg.

Giulia GTA uitverkocht : een verhaal van authentieke passie

In alle opzichten is de Giulia GTA nu een auto voor verzamelaars. De 500 genummerde exemplaren, die in mei jongstleden aan de internationale pers werden voorgesteld, zijn inmiddels verkocht aan klanten uit de hele wereld, waaronder aanzienlijke aantallen uit China, Japan en Australië, waardoor de Giulia GTA op internationaal niveau een commercieel succes is geworden.

Alfa Romeo Giulia en Stelvio GT Junior : de Italiaanse manier om van het leven te houden.

Alfa Romeo brengt opnieuw hulde aan zijn ongeëvenaard historisch erfgoed en presenteert de nieuwe Giulia en Stelvio GT Junior special series, geïnspireerd op een icoon uit de jaren 1960, de GT 1300. De exclusieve limited edition is gebaseerd op de "Veloce"-uitvoering, de sportiefste in het gamma.

De gloednieuwe 2022 Jeep Grand Cherokee, de meest technologisch geavanceerde, 4x4-capabele en luxueuze Grand Cherokee ooit

Het merk Jeep® blijft klimmen naar nieuwe hoogten terwijl het zijn 80e jaar viert, de introductie van de eerste geëlektrificeerde Jeep Grand Cherokee 4xe samen met de ultieme off-road Grand Cherokee, de nieuwe Trailhawk.

Familie (500)RED – (RED)EFINE UW TOEKOMST EN RED LEVENS

FIAT, Jeep en RAM zijn een partnerschap aangegaan met (RED) en verbinden zich ertoe om tussen 2021 en 2023 minimaal 4 miljoen dollar uit te trekken om het cruciale werk van het Global Fund in de strijd tegen pandemieën, waaronder AIDS en COVID-19, te ondersteunen. Vanaf vandaag betekent dit dat elk (FIAT)RED-voertuig dat wordt aangekocht uit de speciale (500)RED-familie de meest ethische en betekenisvolle tot nu toe is.

Giulia en Stelvio "6C Villa d'Este": een eerbetoon aan het summum van elegantie

De nieuwe Alfa Romeo Giulia en Stelvio '6C Villa d'Este' maken hun debuut. Ze putten uit het onbetaalbare erfgoed van het merk en belichamen de elegantie ervan. Ze hebben specifieke technische en esthetische kenmerken, waaronder de drielaags Etna-rode lak, een verwijzing naar het origineel uit 1949. De nieuwe gelimiteerde editie is qua kleuren en designelementen geïnspireerd op de elegantie van de 6C 2500 SS Coupé die Alfa Romeo in de jaren '40 produceerde, een waar meesterwerk van de 20e-eeuwse autokunst.

500X Yacht Club Capri, de eerste “openlucht” versie

De Fiat 500X Yacht Club Capri komt bovenop de Cross- en Sport-varianten en is de eerste “openlucht” 500X. Met een druk op de knop opent de elektrische “Dolcevita” kap en is een vrije blik op de hemel mogelijk.

Het merk Jeep® viert 80 jaar door te bouwen aan een 'Electric Present and Future'

Op 15 juli 1941 tekende het voormalige Willys-Overland Co. een contract met het Amerikaanse Ministerie van Oorlog om de productie van het eerste militaire Jeep-voertuig te starten. Tachtig jaar later floreert het merk Jeep over de hele wereld met een productportfolio dat zich blijft uitbreiden naar nieuwe segmenten, een toegewijde gemeenschap van wereldwijde klanten en het gebruik van 4xe elektrische voertuigtechnologie als de natuurlijke evolutie van 80 jaar toonaangevend leiderschap.

Nieuwe 500 krijgt 5 sterren en de beste beoordeling van Green NCAP

De Nieuwe 500, de eerste volledig elektrische auto van het merk Fiat, heeft de hoogste score van 5 sterren behaald in de Green NCAP-tests. Meer bepaald is het in 2021 de eerste auto die topscores behaalt in alle tests en de enige die de maximale score van 10/10 behaalt in de energie-efficiëntie-index.

Van de Formule 4 racetrack naar de straat: de nieuwe Abarth F595, 165 pk pure adrenaline

Rechtstreeks van de racecircuits van Europa komt het gebrul van de nieuwe Abarth F595, de nieuwe speciale serie - uitgerust met een F.4 motor - gewijd aan de jongste fans van het merk Scorpion. "Onder de motorkap klinken de 165 pk van de krachtige 1,4-liter Euro 6D-Final T-jet motor, de basis voor de motor in de Tatuus eenzitters die gebruikt worden in de Italiaanse en Duitse "F.4 Championships Powered by Abarth Certified by FIA".

Nieuwe Abarth 695 Esseesse: optimale prestaties, topacceleratie en de beste rijeigenschappen voor de nieuwe "Collectors' Edition" van het Scorpione merk

Het Scorpione merk doet de harten van het “Abarthisti” fandom sneller slaan met een nieuwe "Collectors' Edition": de Abarth 695 Esseesse, een naam die zijn roots heeft in de geschiedenis van het merk, rechtstreeks verwijzend naar de begindagen, toen de tuning kits uit de jaren 1960 een fortuin opbrachten voor Carlo Abarth, waarmee hij zich vestigde als de uitvinder van tuning voor massaproductie auto's.