Nieuws

Blijf op de hoogte.

Jeep® viert 80-jarig bestaan

Jeep® viert 80-jarig bestaan met opvallende speciale edities

Gelukkige verjaardag, Panda

Alle ‘slimme oplossingen’ die de Panda gedurende zijn eerste 40 jaar uniek, veelzijdig en functioneel hebben gemaakt

Wereldpremière van de Ducato Electric

De Ducato Electric zal samen met de aardgasvariant Ducato Natural Power het alternatieve aanbod vormen

De nieuwe Jeep Compass

Een nieuw niveau van connectiviteit

De nieuwe 500 and Panda Hybrid Launch Edition

DEZELFDE MOOD, NIEUWE SFEER!

De nieuwe Alfa Romeo Giulia GTA

DE WEDERGEBOORTE VAN EEN LEGENDE

DE NIEUWE FIAT 500 “LA PRIMA”: TWEE GEZICHTEN VOOR MORGEN

Kies tussen de charme van de cabrio of een kijk op de hemel met het panoramische open dak van de berline. Beide versies van de nieuwe Fiat 500 “la Prima” staan klaar voor u.

Nieuwe Abarth 595 Scorpioneoro en Abarth 595 Monster Energy Yamaha, de tweeledige ziel van het merk Abarth

Abarth presenteert de exclusieve Abarth 595 Scorpioneoro en de adrenalinerijke Abarth 595 Monster Energy Yamaha. Beide verbluffende speciale reeksen belichamen de tweeledige ziel van het merk, evenals twee van zijn fundamentele waarden: erfgoed en rijplezier.

De eerste rij-ervaring in België met de nieuwe Jeep Compass "Made in Europe".

Vrijheid is en blijft één van de kernwaarden van het merk Jeep. Een waarde die bijzonder gewaardeerd wordt in de huidige omstandigheden van ons bestaan, met de lockdown die de hele wereld heeft beïnvloed. Dankzij de uitgebreide connectiviteit die nieuwe technologieën bieden, is een authentieke Jeep-ervaring al mogelijk voordat je in de auto stapt! Dit is één van de bijdragen van het merk aan de heropstart en komt tot uiting in de lancering van de nieuwe Compass. Deze wordt nu in Europa gebouwd, in de FCA-fabriek in Melfi in Zuid-Italië, en is bestemd voor de Italiaanse en Europese klanten. De nieuwe Compass, die de slogan "Go Anywhere, Do Anything" van het merk Jeep belichaamt, is voorzien van nieuwe motor- en infotainment-technologieën om de bestuurder en de passagiers volledige bewegingsvrijheid te bieden.

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe vervoegt de Renegade en Compass 4xe in het wereldwijde gamma elektrische voertuigen van het merk.

Jeep® heeft zijn nieuwe Wrangler 4xe voorgesteld en bevestigt daarmee de komst van de meest capabele, technisch geavanceerde en milieuvriendelijke Wrangler ooit. De Jeep Wrangler 4xe wordt eind 2021 verkrijgbaar in Europa, China en de Verenigde Staten. De Jeep Renegade 4xe en Compass 4xe – die vorig jaar in Genève werden voorgesteld – staan sinds augustus in de Europese showrooms. De nieuwe Jeep 4xe-modellen volgen op de introductie van de Jeep Grand Commander PHEV in China vorig jaar.

Wagoneer keert terug als premium uitbreiding op het Jeep-gamma en viert de wedergeboorte van een hoogwaardig Amerikaans icoon

De volledig nieuwe Grand Wagoneer Concept, die vandaag werd voorgesteld in Detroit, brengt een klassiek en hoogwaardig Amerikaans icoon terug tot leven en geeft aan hoe de moderne interpretatie van de originele ultieme luxe-SUV er zou kunnen uitzien.

Renegade en Compass 4xe: de interpretatie van het merk Jeep® van de plug-inhybride

De evolutie van het merk Jeep® weerspiegelt ten volle zijn kernwaarden vrijheid, avontuur, authenticiteit en passie, de pijlers van zijn wereldwijde reputatie. De meest recente stap van de evolutionaire reis van Jeep ging richting de wereld van de elektrificatie. Dat gebeurde in verschillende fasen die de benadering van het merk voor een oplaadbare hybrideaandrijving bespoedigden om de legendarische terreincapaciteiten van zijn SUV-gamma te verbeteren.

Olivier François achter het stuur van de Fiat New 500 : wereld-première van de eerste proefrit. De bestellingen voor de "la Prima" berline zijn geopend.

Op de dag dat de bestellingen voor de New 500 "la Prima" berline werden geopend, vertelt Olivier François - President Fiat Brand Global - het verhaal van de New 500 en zijn eerste testrit.

Fiat Panda Hybrid Easy: de meest democratische Mild Hybrid op de markt

Na de City Cross-versies is de Panda - met zijn Urban-look - verkrijgbaar in de "Easy"-variant met Mild Hybrid-technologie.

Abarth Rally Cup 2020 : de Italiaan Andrea Mabellini wint de Roma Capitale

In de eerste race van het kampioenschap, voorbehouden aan de Abarth 124 rally, behaalden de Italiaanse piloten een dubbele overwinning, met het team Mabellini-Arena voor Gobbin-Cervi.

"Chatting with Fiat": Luca Napolitano over mobiliteit en het nieuwe "My Dream Garage"

In de vierde aflevering van "Chatting with Fiat", ontmoet Luca Napolitano - Hoofd van Fiat, Lancia & Abarth Brands voor de EMEA-regio, Giacomo Carelli - CEO van FCA Bank - om het nieuwe concept "My Dream Garage" te onthullen.

Abarth Rally Cup 2020 : de Abarth 124 rally neemt deel aan de Rally di Roma Capitale

Drie bemanningen, aan boord van een Abarth 124 rally, nemen op vrijdag 24 juli deel aan de Rally di Roma Capitale, onderdeel van het FIA European Rally Championship 2020.

FCA en Waymo breiden hun samenwerking op het vlak autonome auto's uit

Het "Waymo Driver L4" systeem zal worden geïntegreerd in de Ram ProMaster (Fiat Ducato), het model voor de levering van goederen, en maakt het mogelijk om een partnership op te bouwen dat gericht is op de specifieke eisen van commerciële bedrijven.

FIAT GOe LIVE, de app om alle voordelen van het rijden met de New Fiat 500 te ontdekken

Vergelijk met GOe LIVE de New Fiat 500 met uw auto met klassieke verbrandingsmotor en ontdek de besparingen op kosten en CO2-uitstoot op basis van uw verplaatsingen.

GO 4xe LIVE: de app die klanten meeneemt naar de wereld van de elektrificatie volgens Jeep®.

De nieuwe GO 4xe LIVE app is ontworpen om het gebruiksgemak, de veelzijdigheid en het gemak van de Jeep® 4xe plug-in hybride modellen te ervaren.

Gelukkige verjaardag, Fiat Panda

De viering van de verjaardag van de Fiat Panda gaat verder met een tweede video-interview, gericht op de 40-jarige geschiedenis van het Panda-ontwerp.

Drie teams aan de start voor de 2020 Abarth Rally Cup

Drie teams zullen voor het kampioenschap - dat specifiek voor de Abarth 124 rally wordt gereserveerd - strijden. De eerste wedstrijd wordt op 24 juli gereden met de Rally di Roma Capitale.

Eerste testritten met de nieuwe versies van de Alfa Romeo Giulia en Stelvio Quadrifoglio MY2020

De nieuwe Quadrifoglio MY2020-versies van de Alfa Romeo Giulia en Stelvio werden in het voorjaar onthuld tijdens een virtuele persconferentie vanwege de covid-19-epidemie en maken nu hun eerste exclusieve tests in juli.

De Fiat New 500 voorgesteld aan de Italiaanse autoriteiten

John Elkann, Pietro Gorlier en Olivier François stellen de Fiat New 500, de emissievrije auto van FCA, voor aan de hoogste autoriteiten van de Italiaanse Republiek.

Virtual Casa 500 : een tempel gewijd aan een Italiaans icoon dat op 4 juli zijn verjaardag viert

Fiat stelt de Virtual Casa 500 voor, ter gelegenheid van de 63e verjaardag van de 500. De Virtual Casa 500 is een virtueel museum, om het verleden, het heden en de toekomst van het Italiaanse icoon te ontdekken

Jeep: Like it? Drive it!

Naar rechts of naar links? U hoeft niet te kiezen. De legendarische mogelijkheden van Jeep®-voertuigen maken ze tot een waar eerbetoon aan vrijheid, design en veelzijdigheid. Of het nu gaat om geplaveide stadsstraten of onverharde wegen, Jeep®-voertuigen winnen zelfs de harten van de meest stedelijke avonturiers. En dat is goed nieuws, want op dit moment is het avontuur echt betaalbaar. Wat denkt u? Gaan we ervoor?

Alfa Romeo: Like it? Drive it!

Uitstekende prestaties. Een sportief karakter. Geavanceerde on-board technologie. En op dit moment, even aantrekkelijk geprijsd als hij eruitziet. Maar u hebt al deze argumenten niet nodig. Want uw hart heeft al gekozen. En uw hart, zit er zelden naast.

Like it? Drive it!

Geniet van uitzonderlijke stockcondities en tot € 11.900 voordeel. Ontdek de voorwaarden.

Nieuwe kalender voor de Abarth Rally Cup 2020

Het seizoen 2020 van de Abarth Rally Cup begint officieel met de Rally di Roma Capitale op 24 juli, gevolgd door Litouwen, Tsjechië, Portugal, Hongarije en Spanje.

Een historische viering : 110 jaar Alfa Romeo

Om een mijlpaal te herdenken die maar weinig automakers kunnen evenaren, viert Alfa Romeo vandaag zijn 110e verjaardag en opent het de deuren van zijn historisch museum in Arese (Italië) met inachtneming van alle huidige richtlijnen op het gebied van gezondheid en veiligheid.