Nieuws

Blijf op de hoogte.

Opendeurdagen Gent Motors

Op zaterdag 7 en zondag 8 september nodigen wij u uit voor onze opendeurdagen.

Het is actiemaand bij Gent Motors

Geniet van onze acties op 500 stockwagens! Ontdek ze hier!

Fiat Price Marathon

1 auto kopen = 50% korting op de 2e aankoop

Nieuwe Fiat Tipo Sport : dynamisch design

De nieuwe versie « Sport » is afgeleid van de vijfdeurs Fiat Tipo S-Design en heeft een bijkomende uitrusting met specifieke esthetische elementen zoals een hertekende voorbumper, laterale schorten, dakspoiler en een diffuser achteraan.

Opendeurdagen Gent Motors

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni nodigen wij u uit voor onze opendeurdagen.

Tweede manche van de Abarth Rally Cup

Het snelle offroadterrein van Letland vormt het decor van de tweede manche van de Abarth Rally Cup, het merkkampioenschap met de Abarth 124 rally in de hoofdrol, in de context van het prestigieuze Europese Rallykampioenschap. De Rally Liepāja, die gehouden wordt van vrijdag 24 tot zondag 26 mei, wordt gereden over een route die gekenmerkt wordt door extreem snelle speciale proeven op compact offroadterrein, met snelle, brede bochten die het prestatievermogen van de 124 rally in de verf zullen zetten.

Jeep® Grand Cherokee Trackhawk vestigt snelheidsrecord voor SUV’s op ijs op het Baikalmeer

Sportiviteit en elegantie verpakt in een unieke en exclusieve stijl. Een harmonie van vormen en volumes, gecombineerd met de mechanische en technische expertise van Alfa Romeo om een krachtige allrounder te creëren. Dat is, in een notendop, de essentie van de Stelvio, de eerste SUV van het ruim honderdjarige merk, die in november jongstleden op het internationale autosalon van Los Angeles debuteerde in de uiterst performante Quadrifoglio-versie.

Sting en Shaggy 'lanceren' de nieuwe topversies 500 Star en 500 Rockstar vanuit de ruimte

Onweerstaanbare muziek, dromerige sfeer en verleidingsspel. Dat zijn de ingrediënten van het communicatieproject dat het 120-jarig bestaan van het merk Fiat wil vieren, en waarvoor in Genève het startschot werd gegeven met Sting en Shaggy en hun single Just One Lifetime uit hun album 44/876, waarvoor ze in 2019 een Grammy Award ontvingen.

Fiat 500X breekt record: het 500.000e exemplaar rolde zopas van de band

De 500.000e Fiat 500X rolde vandaag van de band in de fabriek in Melfi in Zuid-Italië. Deze nieuwe mijlpaal bevestigt eens te meer het succes van dit model, dat al sinds zijn lancering in 2014 zijn segment aanvoerde in Italië en onafgebroken in de Top 10 stond in de rest van Europa.

De schijnwerpers gericht op Fiat en Fiat Professional tijdens het Festival van Cannes 2019

Voor het tweede jaar op rij is Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Belgium de autosponsor van de Soirée des Belges (met als naam « La Baraque ») op het Festival van Cannes, één van de meest prestigieuze filmfestivals ter wereld. FCA zal er aanwezig zijn met de merken Fiat en Fiat Professional.

De Fiat 500 wordt opgefrist en vult zijn gamma aan met de topversies Star en Rockstar

Een vernieuwd en uitgebreid gamma voor het Italiaanse meesterwerk dat sinds zijn comeback al twaalf jaar op de markt is en Europa stormenderhand verovert met recordcijfers. Twee volledig nieuwe topuitvoeringen beleven hun debuut: de geraffineerde 500 Star voor bestuurders die elegantie in haar zuiverste vorm zoeken, en de gedurfde 500 Rockstar voor wie weg is van het sportieve, onstuimige karakter van de auto. Om de 120e verjaardag van het merk te vieren, krijgen kopers van deze exclusieve versies van het nieuwe 500-gamma tot zes maanden Apple Music, waarmee ze meer dan 50 miljoen tracks zonder reclame kunnen streamen.

FCA Heritage en Alfa Romeo leiden het evenement '1000 Miglia' 2019

Van 15 tot 18 mei vindt de 37ste historische evocatie plaats van de bekendste wegrace aller tijden: alle ogen zullen gericht zijn op het merk Alfa Romeo, Automotive Sponsor van het evenement en ook de constructeur met het grootste aantal deelnemende voertuigen (44 auto's).

Alfa Romeo en Abarth triomferen op de 'Qatar Car Of The Year Awards' 2019

Twee overwinningen voor FCA tijdens de belangrijkste auto-onderscheidingen van het land. Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio wordt bekroond tot 'Beste middelgrote sportieve SUV'. Abarth 595 Competizione wint de titel van 'Beste compacte sportwagen' in het premiumsegment.

FCA kiest technologieën van HARMAN en Google voor nieuw geconnecteerd ecosysteem

Fiat Chrysler Automobiles N.V. (FCA) (NYSE: FCAU / MTA: FCA) heeft vandaag aangekondigd dat het technologieën van HARMAN (Samsung) en Google zal gebruiken om een nieuw 'ecosysteem' te creëren dat eigenaars van FCA-voertuigen over de hele wereld een betere connectiviteitservaring zal bieden.

Alfa Romeo ontmoet enkele Italiaanse meesters, specialisten op het vlak van mode-accessoires voor de mannen

Alfa Romeo en ETV hebben besloten een reeks exclusieve video's te realiseren met als thema de ontmoeting met enkele Italiaanse specialisten op het vlak van mannelijke mode-accessoires. De eerste twee video's zetten de huizen «Petronius 1926» en «Maglia» in de kijker. Beide zijn gevestigd in Milaan, de thuisstad van Alfa Romeo. In de video's is eveneens de Alfa Romeo Stelvio te zien, de eerste SUV van het merk, met zijn geraffineerd design en met een afwerkingskwaliteit in lijn met de traditie van het merk en de Italiaanse 'savoir-faire'.