Nieuws

Blijf op de hoogte.

Fiat's eerste docufilm vertelt het verhaal achter de schermen van het creatieve proces en de ontwikkeling van de nieuwe Fiat 500 "One-Offs"

"One-Shot": Fiat's eerste docufilm is 'on air' en geeft een kijk achter de schermen van de creatie en voorstelling van de One-Offs, de drie exclusieve interpretaties van de Nieuwe Fiat 500, door Armani, Bvlgari en Kartell.

De nieuwe Fiat 500X SuperSport

Fiat lanceert in België en Luxemburg, na het succes van de 500X Sport, een beperkte serie van 100 exemplaren van de 500X SuperSport.

Duetto, de Italiaanse Spider die Hollywood veroverde...

De Giulietta Spider pronkt in Italiaanse films van Fellini en Antonioni in het begin van de jaren zestig: dit zijn de generale repetities voordat het 'Made in Italy' charisma Hollywood en de VS verovert.

Abarth Rally Cup en ERC : klaar om de motoren opnieuw te starten

Luca Napolitano, verantwoordelijk voor de merken Fiat & Abarth voor de regio EMEA, en Jean-Baptiste Ley, ERC-coördinator, maken de balans op van de Abarth Rally Cup, onderdeel van het ERC - het Europees Rallykampioenschap - terwijl we wachten op het nieuwe startschot van het kampioenschap.

"One-Shot": het ontstaan van de One-Offs, drie tijdloze meesterwerken...

De trailer van “One-Shot”, de eerste docufilm van Fiat, is nu 'on air' en brengt een kijk 'achter de schermen' van de realisatie van de One-Offs, drie exclusieve interpretaties van de Nieuwe Fiat 500, van Armani, Bvlgari en Kartell.

"Gazelles" en "Panters" zwerven door de straten van Italië

De vijfde aflevering van de "Storie Alfa Romeo" speelt zich af in het naoorlogse Italië, van de wederopbouw tot de economische bloei. In die jaren bevestigde Alfa Romeo zijn status als legende: de snelste auto's op het circuit en op de weg, ze werden zowel een statussymbool als de perfecte voertuigen voor het dienen van de staat, voorzien van de kleuren van de staatspolitie en die van de Carabinieri.

De start van het FCA-Engie Vehicle-to-Grid project in Mirafiori

De COVID-19 epidemie heeft geen einde gemaakt aan de samenwerking tussen Fiat Chrysler Automobiles en ENGIE Eps, noch aan hun engagement om de inzet van elektrische mobiliteit te ondersteunen.

Leasys lanceert « Jeep Miles by Leasys »

Leasys, de leverancier van mobiliteitsdiensten die deel uitmaakt van FCA Bank, heeft na het succes in Italië besloten om nu zijn lange termijn huurformule "pay per use" aan te bieden op de Belgische markt.

Fiat lanceert het D-FENCE pack voor een nog aangenamere rijomgeving

Na twee maanden lockdown herstart het normale leven stapsgewijs, met de opening van de Fiat-dealers vanaf 11 mei. De lockdown heeft de ontwikkeling van nieuwe consumententrends tot gevolg, zowel voor thuis als in de auto. Om een gezondere en aangenamere leefomgeving te promoten, presenteert Fiat het pack D-FENCE by Mopar, aan boord van alle Fiat modellen.

Lancering van de nieuwe Jeep Compass MY2020 met nieuwe turbobenzinemotor

Een nieuwe 1,3-liter turbobenzinemotor maakt zijn debuut op de Jeep Compass die in Melfi (Italië) wordt geproduceerd voor de Europese markt.

De FCA Heritage “Officine Classiche”- werkplaatsen heropenen hun deuren

In alle veiligheid worden de activiteiten van FCA Heritage in de Mirafiori-fabriek in Turijn hervat: van de certificering van historische oldtimers, de diensten van technische bijstand en onderhoud tot de totale restauratie.

Ready for you

Wij zijn weer helemaal klaar voor u en ontvangen u graag met voordelen tot wel € 11.900. Geniet bovendien van 0% JKP op onze stockwagens.

"Ready for you" met enkele veiligheidsmaatregelen

Wij wensen ons bedrijf, medewerkers, onze klanten en hun gezinnen zoveel mogelijk te vrijwaren van het Coronavirus. En tegelijk de mogelijkheid geven hun wagen voorts preventief onderhoud te kunnen geven om defecten te voorkomen. Om u te verzekeren van een veilig bezoek aan ons bedrijf zijn volgende onze preventiemaatregelen.

“Alfa Romeo Storie” Vierde Aflevering: Alfa Romeo wordt de eerste constructeur die het Formule 1 kampioenschap wint

De band tussen Alfa Romeo en de Formule 1 staat geschreven in de geschiedenis van de GP-racerij: Alfa Romeo won het eerste Grand Prix kampioenschap in de eerste editie van de ultieme categorie van de autosport in 1950, met Nino Farina aan boord van een Alfa Romeo Grand Prix Tipo 158 "Alfetta", een succes dat in 1951 werd herhaald door Juan Manuel Fangio in de Alfetta 159.

Elektrische auto’s… Fiat legt het uit in 8 leuke video’s

Fiat vertelt u alles wat er te weten valt over geëlektrificeerde mobiliteit, op een eenvoudige en aangename manier. Het eerste deel, "City Regulations", gaat over het zich verplaatsen in de stad aan boord van de nieuwe Fiat 500 BEV. De video-tutorials zijn te zien op de officiële sociale media kanalen van Fiat : op YouTube, Facebook en Instagram.

Nieuwe Alfa Romeo Giulia en Stelvio Quadrifoglio MY2020

De nieuwe modellen Giulia en Stelvio Quadrifoglio tonen de dynamiek van Alfa Romeo om steeds, zoals dat al 110 jaar het geval is, verder te gaan.

“Alfa Romeo Storie” Derde Aflevering: De 6C 2500 Villa d’Este

Alfa Romeo bleef een referentiepunt in de voor- en naoorlogse jaren van de Tweede Wereldoorlog. Deze oorlog markeerde eveneens de overgang van de hoogtijdagen van het artisanale ambacht naar een meer moderne industriële organisatie.

Een virtuele flashmob om de 70e verjaardag van de legendarische Abarth uitlaat te vieren

Op de 32ste Turijn Motor Show, 70 jaar geleden tot op heden, presenteerde het merk met de Scorpione de eerste Abarth uitlaat. Een legende was geboren.

Laten we opnieuw beginnen met Italiaanse producten

Het is aan ons allemaal om met kracht, passie en trots aan de wederopbouw te werken.

De Giulia GTA krijgt op maat gemaakte kleurstellingen ontworpen door het Centro Stile

Het “Giulia GTA” project werd ontworpen om een uniek en exclusief niveau van personalisering aan te bieden bovenop Alfa Romeo’s uniek rijplezier.

“Alfa Romeo Storie” Tweede Aflevering: De iconische 6C 1750 voorspelt de toekomst en domineert zijn tijdperk

In de jaren 30 bezat de 6C 1750 het vermogen om wedstrijden te winnen en prijzen binnen te halen. De 6C 1750 beschikte over een uitstekende gewicht/kracht verhouding en een perfect evenwicht en ontwierp op die manier technische concepten die vandaag nog steeds worden gehanteerd

FCA herstart de productie van de Sevelfabriek met aandacht voor gezondheid en veiligheid

Verschillende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen werden genomen in de Sevel-fabriek in Atessa in Italië – een joint-venture met de PSA-groep en één van de belangrijkste producenten voor de internationale markten – met het oog op de terugkeer vandaag naar het werk van het merendeel van de meer dan 6 000 werknemers.

Fiat Chrysler Automobiles verlengt de contractuele garanties tijdens de lockdown periode

De contractuele FCA-garanties , de garantieverlengingen van FCA en de geplande onderhoudscontracten die vervallen tijdens de periode van de lockdown of tijdens de maand waarin de lockdown maatregelen worden opgeheven, zullen vrijwillig worden verlengd.

“Chatting with Fiat”

Een nieuw videoconcept opgenomen met een smartphone op de thuislocatie. Luca Napolitano (verantwoordelijk voor de merken Fiat & Abarth voor de regio EMEA) beantwoordt vragen van potentiële klanten over de Nieuwe 500.

« Alfa Romeo Storie » : een kijk op een Italiaans icoon

« Alfa Romeo Storie » : een nieuwe digitale serie over de coulissen van het merk Alfa Romeo, op zoek naar 110 jaar bestaansgeschiedenis.

“Alfa Romeo Storie” Eerste Aflevering: aan boord van de 24 HP

Verhalen en personages uit de vroege 20ste eeuw, met als focus de eerste wagen : een elegante torpedo met een snelheid van 100 kilometer per uur.

Het eerste veldhospitaal om Covid-19 te bestrijden, opgericht met de hulp van FCA, is operationeel in Brazilië

Amper zeven werkdagen waren nodig om het sport- en vrijetijdscentrum van de fabriek van Fiat Chrysler Automobiles (FCA) van Betim, in de Braziliaanse staat van Minas Gerais, operationeel klaar te hebben voor de behandeling van de Covid-19 patiënten.

De Fiat Panda viert zijn 40e verjaardag !

De Fiat Panda, die op het Salon van Genève in 1980 werd voorgesteld, viert zijn 40e verjaardag! Een succesverhaal van meer dan 40 jaar, van de eerste generatie tot het huidig model, zorgde ervoor dat de Panda een icoon werd binnen het Fiat gamma. Binnen het actueel gamma werd zonet een hybride versie gelanceerd.

Het merk Jeep® en de ‘Easter Eggs’

Tijdens de Paasperiode (‘Easter’ in het Engels) is het een welgekende traditie om paaseitjes (Easter Eggs) te verbergen op de meest onmogelijke plaatsen en hoeken van het huis om de kinderen plezier te gunnen om op schattenjacht te gaan. Op die manier wordt de huiselijke omgeving opgeleukt met aantrekkelijke verrassingen, die enkel gevonden worden door diegene die alles nauwgezet in het oog houden.

Met de overwinning van Tazio Nuvolari, nu 70 jaar geleden, was de legende van de Schorpioen geboren

Tazio Nuvolari eindigt zijn carrière in schoonheid met de overwinning in zijn categorie van de legendarische rally « Palermo-Monte Pellegrino », aan het stuur van een Abarth 204A.