Nieuws

Blijf op de hoogte.

Fiat Panda Hybrid Easy: de meest democratische Mild Hybrid op de markt

Na de City Cross-versies is de Panda - met zijn Urban-look - verkrijgbaar in de "Easy"-variant met Mild Hybrid-technologie.

Abarth Rally Cup 2020 : de Italiaan Andrea Mabellini wint de Roma Capitale

In de eerste race van het kampioenschap, voorbehouden aan de Abarth 124 rally, behaalden de Italiaanse piloten een dubbele overwinning, met het team Mabellini-Arena voor Gobbin-Cervi.

"Chatting with Fiat": Luca Napolitano over mobiliteit en het nieuwe "My Dream Garage"

In de vierde aflevering van "Chatting with Fiat", ontmoet Luca Napolitano - Hoofd van Fiat, Lancia & Abarth Brands voor de EMEA-regio, Giacomo Carelli - CEO van FCA Bank - om het nieuwe concept "My Dream Garage" te onthullen.

Abarth Rally Cup 2020 : de Abarth 124 rally neemt deel aan de Rally di Roma Capitale

Drie bemanningen, aan boord van een Abarth 124 rally, nemen op vrijdag 24 juli deel aan de Rally di Roma Capitale, onderdeel van het FIA European Rally Championship 2020.

FCA en Waymo breiden hun samenwerking op het vlak autonome auto's uit

Het "Waymo Driver L4" systeem zal worden geïntegreerd in de Ram ProMaster (Fiat Ducato), het model voor de levering van goederen, en maakt het mogelijk om een partnership op te bouwen dat gericht is op de specifieke eisen van commerciële bedrijven.

FIAT GOe LIVE, de app om alle voordelen van het rijden met de New Fiat 500 te ontdekken

Vergelijk met GOe LIVE de New Fiat 500 met uw auto met klassieke verbrandingsmotor en ontdek de besparingen op kosten en CO2-uitstoot op basis van uw verplaatsingen.

GO 4xe LIVE: de app die klanten meeneemt naar de wereld van de elektrificatie volgens Jeep®.

De nieuwe GO 4xe LIVE app is ontworpen om het gebruiksgemak, de veelzijdigheid en het gemak van de Jeep® 4xe plug-in hybride modellen te ervaren.

Gelukkige verjaardag, Fiat Panda

De viering van de verjaardag van de Fiat Panda gaat verder met een tweede video-interview, gericht op de 40-jarige geschiedenis van het Panda-ontwerp.

Drie teams aan de start voor de 2020 Abarth Rally Cup

Drie teams zullen voor het kampioenschap - dat specifiek voor de Abarth 124 rally wordt gereserveerd - strijden. De eerste wedstrijd wordt op 24 juli gereden met de Rally di Roma Capitale.

Eerste testritten met de nieuwe versies van de Alfa Romeo Giulia en Stelvio Quadrifoglio MY2020

De nieuwe Quadrifoglio MY2020-versies van de Alfa Romeo Giulia en Stelvio werden in het voorjaar onthuld tijdens een virtuele persconferentie vanwege de covid-19-epidemie en maken nu hun eerste exclusieve tests in juli.

De Fiat New 500 voorgesteld aan de Italiaanse autoriteiten

John Elkann, Pietro Gorlier en Olivier François stellen de Fiat New 500, de emissievrije auto van FCA, voor aan de hoogste autoriteiten van de Italiaanse Republiek.

Virtual Casa 500 : een tempel gewijd aan een Italiaans icoon dat op 4 juli zijn verjaardag viert

Fiat stelt de Virtual Casa 500 voor, ter gelegenheid van de 63e verjaardag van de 500. De Virtual Casa 500 is een virtueel museum, om het verleden, het heden en de toekomst van het Italiaanse icoon te ontdekken

Jeep: Like it? Drive it!

Naar rechts of naar links? U hoeft niet te kiezen. De legendarische mogelijkheden van Jeep®-voertuigen maken ze tot een waar eerbetoon aan vrijheid, design en veelzijdigheid. Of het nu gaat om geplaveide stadsstraten of onverharde wegen, Jeep®-voertuigen winnen zelfs de harten van de meest stedelijke avonturiers. En dat is goed nieuws, want op dit moment is het avontuur echt betaalbaar. Wat denkt u? Gaan we ervoor?

Alfa Romeo: Like it? Drive it!

Uitstekende prestaties. Een sportief karakter. Geavanceerde on-board technologie. En op dit moment, even aantrekkelijk geprijsd als hij eruitziet. Maar u hebt al deze argumenten niet nodig. Want uw hart heeft al gekozen. En uw hart, zit er zelden naast.

Like it? Drive it!

Geniet van uitzonderlijke stockcondities en tot € 11.900 voordeel. Ontdek de voorwaarden.

Nieuwe kalender voor de Abarth Rally Cup 2020

Het seizoen 2020 van de Abarth Rally Cup begint officieel met de Rally di Roma Capitale op 24 juli, gevolgd door Litouwen, Tsjechië, Portugal, Hongarije en Spanje.

Een historische viering : 110 jaar Alfa Romeo

Om een mijlpaal te herdenken die maar weinig automakers kunnen evenaren, viert Alfa Romeo vandaag zijn 110e verjaardag en opent het de deuren van zijn historisch museum in Arese (Italië) met inachtneming van alle huidige richtlijnen op het gebied van gezondheid en veiligheid.

110 jaar automobiel meesterschap gevierd in België

Alfa Romeo viert officieel zijn 110e verjaardag op 24 juni in Arese (Italië), op de historische site van het merk.

Giulia en Stelvio zijn het toonbeeld van 110 jaar Italiaanse excellentie.

"Storie Alfa Romeo" wordt afgesloten in de week van het 110-jarig bestaan van het merk, waarbij de actuele modellen die 110 jaar uitmuntendheid vieren in de schijnwerpers worden gezet.

Fiat Centoventi verkozen tot « Best Concept Car of 2019 » door Car Design News

De Fiat Centoventi conceptcar wint de Car Design Award in de categorie Concept Car. In de ogen van de internationale jury onderscheidt deze revolutionaire auto zich door het innovatieve modulaire concept en het originele gebruik van kleuren en materialen.

De 8C Competizione: een supercar, een eerbetoon aan de traditie met een blik op de toekomst...

Voor Alfa Romeo is de 8C een terugkeer naar zijn roots en een laboratorium voor de toekomst, dat identiteit, waarden en stilistische en technische referenties definieert: optimale verhouding tussen gewicht en vermogen, perfecte balans, rijprecisie.

De schetsen van het FCA Centro Stile om kinderen te helpen

FCA denkt aan de kinderen en hun toekomst, door het werk van Save the Children te ondersteunen. In het kader van het project stART Again heeft de FCA Groep 136 exemplaren van Centro Stile-schetsen van de meest iconische Fiat-, Jeep-, Alfa Romeo-, Lancia-, Abarth- en Fiat Professional-modellen te koop aangeboden. De schetsen kosten €20 per stuk en kunnen via het e-commerce merchandising platform van de merken worden aangekocht.

Jeep® en Juventus herstarten samen

De winnende samenwerking tussen het merk Jeep® en Juventus zal opnieuw op het veld te zien zijn met de herstart van het Italiaanse voetbal.

Design, sportiviteit en innovatie: de 156 was een authentiek Alfa Romeo succesnummer

Eén miljoen mensen gingen het model bekijken bij de concessiehouders bij de lancering en in totaal werden meer dan 680.000 exemplaren verkocht: statistieken die aantonen dat de 156 één van de grootste Alfa Romeo successen ooit is geweest.

Het Alfa Romeo Museum heropent voor het publiek op de 110e verjaardag van het merk

Het Alfa Romeo museum in Arese heropent zijn deuren voor het publiek op 24 juni, ter gelegenheid van het 110-jarig bestaan van het merk.

FCA Heritage lanceert haar Instagram- en Facebook-kanaal

FCA Heritage, de afdeling binnen FCA ter bescherming en valorisatie van het historisch erfgoed van de merken Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Abarth heeft twee internationale sociale-mediakanalen gelanceerd, die rechtstreeks door het hoofdkantoor in Turijn worden beheerd.

De serie "La Prima" cabrio is uitverkocht, nu is er de New Fiat 500 "La Prima" berline.

Na het succes van de New 500 "la Prima" cabrio, de beperkte en genummerde editie, start vandaag de pre-booking voor de New 500 "La Prima" berline.

E-Ducato : het nieuwe model ‘100% Ducato, 100% Electric’ van Fiat Professional

Vandaag is het "World Environment Day", de ideale gelegenheid om de aandacht te vestigen op het milieuvriendelijke aanbod van Fiat Professional, nu uitgebreid met de E-Ducato, de elektrische versie van deze bestseller.

Meer technologie en connectiviteit aan boord van de nieuwe Jeep Compass

De nieuwe Jeep Compass wordt nu in Italië gebouwd voor de Europese markt en biedt meer technologie, connectiviteit en efficiëntie.

Revolutie van vormen en kleuren : de 33 Stradale, Carabo en Montreal

Vindingrijkheid en precisie, deskundigheid en moed bij de keuze van de materialen, een stijl die technologische vernieuwing en creativiteit combineert: dat zijn de ingrediënten van het ontwerp van de Tipo 33.