Nieuws

Blijf op de hoogte.

Nieuw gamma Abarth 595: prestaties en stijl in naam van de Schorpioen

Het gamma Abarth 595 is opgefrist met de nieuwe 595, Turismo, Competizione en Esseesse. Nieuwe interieurs, nieuwe kleuren en nieuwe details voor het gamma dat de twee zielen van het merk met de Schorpioen symboliseert: prestaties en stijl.

Bestellingen zijn geopend voor de gloednieuwe Gladiator, de enige pick-up die beschikt over de legendarische Jeep-vaardigheden

De gloednieuwe Jeep Gladiator kan vanaf nu besteld worden bij de Jeep-distributeurs in Europa. Het nieuwe model markeert de terugkeer van Jeep in het segment van de pick-ups, en dit na 28 jaar.

De Alfa Romeo Tonale wint de stem van de lezers van WhatCar? bij de 2021 Awards van het Britse tijdschrift

De Alfa Romeo Tonale wint de stem van de lezers van het Britse tijdschrift "What Cars?" bij de uitreiking van de 2021 Awards.

De ‘Saloncondities’ en de ‘Virtual Showroom’ van Fiat Professional

Klanten of prospecten die geïnteresseerd zijn in Fiat Professional-modellen kunnen zo het laatste nieuws ontdekken, alsof ze de stand op het Autosalon bezoeken. Dankzij dit initiatief is het ook mogelijk om de Fiat Professional ‘Saloncondities’ te raadplegen tijdens de traditionele januariperiode.

De Fiat Panda Cross verkozen tot beste crossover van het jaar door "4x4 Magazine" in Groot-Brittannië

Voor het vierde opeenvolgende jaar wint de Fiat Panda Cross de "Best Crossover" award van "4x4 Magazine" in Groot-Brittannië. De Panda is al acht jaar lang de leider in Italië, samen met de 500, in het segment van de stadsauto's in Europa.

Alfa Romeo onthult de MY2021-versies van Giulia en Stelvio

Lancering van de MY2021-versies van de Alfa Romeo Giulia en Stelvio.

De kleuren van Alfa Romeo : de kunst om traditie en communicatie te koppelen.

De internationale voorstelling van de nieuwe Alfa Romeo Giulia en Stelvio MY2020 heeft duidelijk gemaakt hoe de kleurenfilosofie is geëvolueerd. De ontwerpers van Alfa Romeo hebben gekozen voor een aanpak die emoties wil opwekken, waarbij de verschillende afwerkingen worden ingedeeld naar "klasse" en niet alleen naar technologie.

De Giulia GTA, in de woorden van de ontwerpers

Aan het einde van een jaar dat in het teken stond van het 110-jarig bestaan van het merk heeft Alfa Romeo een documentaire gemaakt over het ontstaan van de Giulia GTA, de best presterende sportberline die ooit door Alfa Romeo is geproduceerd. Een supercar om op de weg en het circuit te rijden, een geschenk voor elke fan van Alfa Romeo en 'petrolheads' in het algemeen.

De wereld wordt een speeltuin met de nieuwe LEGO® Technic™ Jeep® Wrangler.

Het merk Jeep® en de LEGO Groep hebben het nieuwste LEGO® Technic™ model onthuld, de unieke Jeep Wrangler Rubicon. Deze eerste Jeep LEGO SUV - de Jeep Wrangler LEGO Technic - is ontworpen om de iconische look, het ontwerp en de legendarische off-road capaciteiten van het huidige voertuig na te bootsen en is klaar voor elk groots avontuur.

De Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio verkozen tot "Sportscar of the Year"

Er waren meer kandidaten dan in welke andere categorie dan ook die door het vakblad AUTO BILD SPORTSCARS tot "Sportscar of the Year" werden verkozen. In totaal namen 24 kandidaten deel in de categorie "productie- berlines en stationwagens". En de winnaar is: de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

Debuut van de New Tipo Cross en Tipo en het gamma New Panda

De Fiat Functional Family - bestaande uit de bestverkopende Tipo en Panda modellen - werd volledig upgedate. Beide modellen zijn nu verkrijgbaar in een nieuw gestructureerde line-up met drie thama’s: Life, Sport en Cross. Het eerste thema, 'Life', is bedoeld voor klanten die het leven in de stad ten volle beleven, het tweede, 'Sport' voor mensen met een actieve levensstijl, en het derde, 'Cross', voor degenen die gebruik maken van hun auto om de natuur te verkennen, of eenvoudigweg om een pauze te nemen van de dagelijkse routine en zich onder te dompelen in opwindende avonturen. De belangrijkste innovaties zijn de nieuwe Tipo Cross, de nieuwe Tipo City Sport en de nieuwe Panda Sport, om de vernieuwde line-up af te ronden. Deze nieuwigheden spelen in op de behoeften van nieuwe doelgroepen en vergroten daarbij aanzienlijk het aanbod van Fiat.

Eerste testritten voor de pers met de nieuwe speciale series Abarth 595 Scorpioneoro en Monster Energy Yamaha

Abarth presenteert twee prachtige speciale series - de exclusieve Abarth 595 Scorpioneoro en de met adrenaline geladen Abarth 595 Monster Energy Yamaha - die de dubbele spirit van het merk belichamen, evenals twee van zijn kernwaarden: respectievelijk 'Heritage' (erfgoed) en 'Fun' (plezier).

De Alfa Romeo Giulia wint de trofeeën van het tijdschrift SPORT AUTO

De Alfa Romeo Giulia behaalde de eerste plaats in vier categorieën van de wedstrijd georganiseerd door het Duitse tijdschrift SPORT AUTO.

De Fiat New 500 speelt de hoofdrol in de straten van de hoofdstad van Europa.

De Fiat New 500 deed begin november zijn eerste optreden in België toen hij aan de Belgische pers werd voorgesteld; daarna ging hij de baan op in Brussel.

Veiling Abarth 124 spider

De ultieme Abarth 124 spider wordt geveild ten voordele van "Shine On! Kids".

De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon 392

De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon 392 combineert legendarische 4x4 capaciteiten met een 470 pk sterke V8 en is daarmee de krachtigste Wrangler ooit gebouwd.

Jeep Gladiator Top Dog Concept

Mopar stelt de Jeep Gladiator Top Dog Concept voor op SEMA360.

De Fiat New 500 wint de prijs "Best Design 2020"

De Fiat New 500 wint de prijs "Best Design 2020" op de door het tijdschrift Auto, Motor und Sport georganiseerde "Autonis 2020"- awards.

De nieuwe Abarth 595 Scorpioneoro

Een beperkte serie van 2.000 exemplaren, nu beschikbaar op de Belgische en Luxemburgse markt.

Juventus neemt het veld in met de stimulerende Jeep® 4xe prestaties.

De nieuwe plug-in hybride elektrische technologie van het merk Jeep® staat centraal in een spannende video met interviews met de spelers van Juventus.

New Tipo en New Tipo Cross

Nieuwe motoren, nieuw design, nieuwe versies en nieuwe technologie

De Nieuwe Panda komt... en viert zijn 40e verjaardag !

Om zijn eerste 40 jaar te vieren, presenteert Fiat de Nieuwe Panda : meer ecologisch (Eco), meer high-tech en nog meer fun.

Jeep® viert 80-jarig bestaan

Jeep® viert 80-jarig bestaan met opvallende speciale edities

Gelukkige verjaardag, Panda

Alle ‘slimme oplossingen’ die de Panda gedurende zijn eerste 40 jaar uniek, veelzijdig en functioneel hebben gemaakt

Wereldpremière van de Ducato Electric

De Ducato Electric zal samen met de aardgasvariant Ducato Natural Power het alternatieve aanbod vormen

De nieuwe Jeep Compass

Een nieuw niveau van connectiviteit

De nieuwe 500 and Panda Hybrid Launch Edition

DEZELFDE MOOD, NIEUWE SFEER!

De nieuwe Alfa Romeo Giulia GTA

DE WEDERGEBOORTE VAN EEN LEGENDE

DE NIEUWE FIAT 500 “LA PRIMA”: TWEE GEZICHTEN VOOR MORGEN

Kies tussen de charme van de cabrio of een kijk op de hemel met het panoramische open dak van de berline. Beide versies van de nieuwe Fiat 500 “la Prima” staan klaar voor u.

Nieuwe Abarth 595 Scorpioneoro en Abarth 595 Monster Energy Yamaha, de tweeledige ziel van het merk Abarth

Abarth presenteert de exclusieve Abarth 595 Scorpioneoro en de adrenalinerijke Abarth 595 Monster Energy Yamaha. Beide verbluffende speciale reeksen belichamen de tweeledige ziel van het merk, evenals twee van zijn fundamentele waarden: erfgoed en rijplezier.