De Jeep Renegade, partner van Fifty-Fifty Lab - Gent Motors

De Jeep Renegade, partner van Fifty-Fifty Lab

Jeep gaat een partnership aan met FiftyFifty Lab, het festival waar nieuwe, opkomende en talentvolle groepen centraal staan.

Het merk Jeep verbindt zijn naam aan FiftyFifty Lab, een festival dat bedoeld is om opkomende muzikale groepen te promoten. Dit festival gaat door op 7 en 8 november e.k. in Brussel. Het event wordt gespreid over twee 'soirées'. FiftyFifty Lab programmeert 30 groepen, zowel Belgische als internationale, op 5 belangrijke locaties in het centrum van Brussel. Met één enkel en budgetvriendelijk ticket kan de festivalganger alle 5 evenementen bezoeken.

« Wij richten ons op muziekliefhebbers die hun muzikale horizon wensen te verruimen maar ook de mensen binnen de Belgische muziekindustrie », onderstreept Laetitia Van Hove, de creatieve bedenker van dit project. « Wij organiseren sinds jaren de FiftyFifty Sessions, die opkomend talent in de kijker zetten, en dit nieuw project is het logische gevolg van dit concept... »

Qua programmatie voor dit festival zijn niet minder dan 20 Europese festivals betrokken, elk met hun eigen specifiek karakter. De festivalgangers kunnen op die manier 5 zalen bezoeken : de Archiduc met zijn intieme zaal (een capaciteit van 100 personen) tot de zaal Madeleine (650 personen), verder nog de AB Club (300 personen), de Beursschouwburg (360 personen) en de Bonnefooi (200 personen). Dit festival biedt de festivalganger eveneens de kans om Brussel op een originele manier te ontdekken.

Het merk Jeep associeert zich dus met dit origineel initiatief. Het is een logisch gevolg van de lanceringsstrategie van de Jeep Renegade enkele jaren terug. Dit compact model is ondertussen het uitgangsbord geworden van een volledig nieuwe generatie Jeep-klanten.

Meer nog, het merk wist zich op een heel unieke manier, tijdens de lancering van het model, te associëren met de groep X-Ambassador, die speciaal het nummer « Renegade » hebben gemaakt voor de reclamecampagne.

Meer informatie vindt u op : https://fiftyfiftylab.com



Galerij

Gent Motors article image