Like it? Drive it! - Gent Motors

Like it? Drive it!

Geniet van uitzonderlijke stockcondities en tot € 11.900 voordeel. Ontdek de voorwaarden.

Elk heeft zijn eigen karakter, net als onze vier grote merken. Of je nu een sportieveling, een stadsmens of een familietype bent, het is allemaal een kwestie van persoonlijkheid. Kies de wagen die het beste bij jou past, op maat van jouw leven en wensen. Wat je keuze ook is, het zal de juiste zijn, want het is de jouwe. Dus, waar wacht je op om in te stappen?

De voorwaarden

(1) Totaal voordeel onder voorwaarden geldig bij aankoop van een Stelvio Super 2.0 Benzine 200pk zonder opties uit stock, bestaande uit de Alfa Romeo korting van € 10.500 en van de overnamepremie (2) t.w.v € 1.430. De lijst van in aanmerking komende stockwagens is beschikbaar bij uw erkende Alfa Romeo-verdeler. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

(2) De overnamepremie is geldig bij terugname van uw voertuig en wordt afgetrokken van de aankoopprijs van uw nieuwe wagen maar kan niet in geld betaald worden. De naam van de koper van het nieuwe voertuig moet overeenstemmen met de laatste eigenaar van de oude wagen (naam genoteerd op het inschrijvingsbewijs). Het voertuig dat wordt ingeleverd moet minstens sinds 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van ondertekenen van het aankoopcontract. (1) tot (2)

Deze aanbiedingen zijn inclusief BTW, enkel geldig voor particuliere klanten en geldig in het deelnemende netwerk t.e.m 31/08/20. U vindt het deelnemende netwerk terug op www.alfaromeo.be, www.jeep.be, www.abarthbelgium.be, www.fiat.be. V.U.: Yann Chabert. Adverteerder: FCA Belgium N.V., 4th & 5th Floor Building Bayreuth - Da Vinci Laan 3-7 - 1930 Zaventem. RPR Brussel. BTW: 0400.354.731. IBAN FCAB: BE 86 4829 0250 6150. Milieu- informatie [K.B. 19.03.04]: www.alfaromeo.be, www.jeep.be, www.abarthbelgium.be, www.fiat.be. Afbeeldingen zijn louter illustratief en niet bindend.

Galerij

Gent Motors article image