De nieuwe Jeep Compass - Gent Motors

De nieuwe Jeep Compass

Een nieuw niveau van connectiviteit

Compass vindt zichzelf opnieuw uit met de nieuwste motoren die uitstoot en brandstofverbruik verminderen voor meer efficiëntie. Dankzij de geavanceerde technologie van de Uconnect diensten en infotainment maakt u verbinding met uw voertuig en beveiligt u het eenvoudig van op afstand.

KRACHT OM VOLUIT TE GAAN

Jeep®, dat is waar efficiëntie en kracht samenkomen. De aandrijflijnopties voor de nieuwe Jeep® Compass zetten deze traditie voort met een dieselmotor en twee turbocompressoren met vier cilinders op benzine die de CO2-uitstoot verminderen in vergelijking met voorgangers. Alle motoren hebben een voorwielaandrijving en vertonen uitstekende rijeigenschappen, ongeacht de omstandigheden, met het reactievermogen en de versnelling die nodig zijn voor het dagelijks rijden. De 130 pk 1.3 benzine en 120 pk 1.6 MultiJet II dieselmotoren worden gecombineerd met een handgeschakelde zesversnellingsbak. De 150 pk 1.3 benzinemotor heeft een zestraps automatische transmissie met dubbele koppeling. Elke aandrijflijn is fijngesteld om een soepele, stille rit en maximale efficiëntie te garanderen.

NOG MEER VERBINDINGSMOGELIJKHEDEN

De nieuwe technologie aan boord van de Jeep® Compass zorgt voor een nieuwe rijervaring. Dankzij de Uconnect™ Services bereikt het infotainmentsysteem nieuwe hoogtes. Blijf altijd verbonden met uw Jeep® Compass: bekijk de rijparameters, communiceer vanop afstand en ervaar extra beveiliging van de assistentiesystemen. Zo wordt elke reis veiliger. De nieuwe Jeep® Compass is perfect verbonden met uw manier van leven.

EEN PRACHTIGE LOOK, VANUIT ELKE HOEK

De nieuwe Jeep® Compass brengt zijn compacte en capabele stijl op de baan met zijn verheven looks. Van het radiatorrooster met zeven sleuven en atletische profiel tot de gespierde rondingen. Kies uit de nieuwe kleuren die beschikbaar zijn bij het zwarte dak en de nieuwe wielontwerpen, voor een auto die past bij uw gevoel voor stijl en avontuur.

OMRINGD DOOR KANSEN

Het verlangen om meer te doen begint altijd vanbinnen, en dat geldt ook voor de nieuwe Jeep® Compass. Het gesculpteerde interieur is gemaakt voor alledaagse reizen en lange ritten met extra comfort en de perfect geplaatste bedieningsknoppen op het stuur. De comfortabele en verfijnde vormgeving zorgt voor een omhullend interieur met standaardkenmerken die genoeg plaats en ruimte bieden om elke beweging bij te houden.

Veiligheid voor de gemoedsrust

Constant alert en instinctief actief. De nieuwe Jeep® Compass helpt de zaken onder controle te houden met meer dan 70 beschikbare veiligheids- en beveiligingsfuncties. De Compass heeft zes standaardairbags en meerdere actieve en passieve veiligheidsfuncties die altijd vooruitdenken en achteromkijken, om ervoor te zorgen dat u veilig blijft.

Galerij

Gent Motors article image