De nieuwe Jeep Compass - Gent Motors

De nieuwe Jeep Compass

EEN UITGESPROKEN INNOVATIEVE LOOK De nieuwe JeepĀ® Compass kreeg een hertekende voorkant, met een nieuw radiatorrooster met zeven sleuven en een verrassende lichtunit. Deze nieuwe, moderne lijnen zetten zijn stedelijke karakter extra in de verf.REDESIGNED LINES

ICONISCHE VORMEN, ORIGINELE LIJNEN.

De lijnen van de voorkant en het profiel van de lichtunit vallen samen en zorgen voor een modernere en robuuster ogende Compass. Bovendien is het iconische radiatorrooster met zeven sleuven volledig vernieuwd waardoor deze compacte SUV er nog unieker uitziet.


NEW HEADLAMP DESIGN

NIEUW LICHTDESIGN

Het opvallende nieuwe ontwerp van de voor- en achterlichten accentueert het uitgepuurde lijnenspel van de nieuwe Jeep® Compass. De nieuwe lichten trekken de aandacht en zorgen voor een onvergetelijk profiel waardoor uw auto nooit onopgemerkt blijft in het verkeer.


EXCLUSIVE WHEELS

EXCLUSIEVE VELGEN

Ook het nieuwe wielontwerp met zijn exclusieve geometrie versterkt de aantrekkingskracht van de wagen. Op dit vlak zijn er heel wat opties voor elke stijl: de velgen zijn verkrijgbaar van 16'' tot 19’’ in verschillende afwerkingen, waaronder Satin Grey of Gloss Black.

INTERIEUR

COMPLETELY REDESIGNED

FANTASTISCH RUIMTEGEVOEL

De nieuwe Compass kreeg een hertekend interieur met uitgepuurde, horizontale lijnen, een modernere middenconsole en grotere opbergvakken. En een primeur voor Jeep®: voor het eerst duikt het intelligente Uconnect™-infotainmentsysteem uit het dashboard op. De opbergcapaciteit is meer dan verdubbeld, van 2,8 l naar 7,2 l, perfect om alles wat u nodig hebt een plekje te geven. Bovendien zorgen hoogwaardige materialen en afwerkingen op het dashboard en de zetels voor een authentieke stijl en een verhoogd comfort.

ONTDEK HET NTERIEUR
GRENSVERLEGGENDE TECHNOLOGIE

De nieuwe Jeep® Compass blijft toonaangevend wat betreft innovatie. Hij beschikt over de meest geavanceerde technologische systemen van het hele Jeep®-gamma! Dat zorgt voor een sterk vereenvoudigde rijervaring.


MEER VERMOGEN, MINDER VERBRUIK

Performance canvasMORE POWER, LESS CONSUMPTION

VERBETERDE PRESTATIES
MEER EFFICIËNTIE, MEER BELEVING

Met de nieuwe Compass kunt u kiezen uit verschillende motoren die het brandstofverbruik en de uitstoot verminderen, zonder enige impact op de vertrouwde Jeep®-prestaties. Zowel de 1.3L, 130 pk T4 turbobenzinemotor met handgeschakelde versnellingsbak, als de 150 pk motor met automatische DDCT-transmissie, allebei met voorwielaandrijving, blinken uit door hun reactiesnelheid en efficiënte prestaties. Beide zijn ook volledig conform de Euro 6D-finaalnormen. De 1.6 Multijet II Diesel FWD-motor levert een verbeterd vermogen met 130 pk terwijl hij de CO2-uitstoot met 10% verlaagt.

ONTDEK PRESTATIES
Rijd de toekomst tegemoet met de nieuwe Jeep® Compass, want hij is ook verkrijgbaar als 4xe Plug-in Hybride.

ONTDEK MEER


NIEUW VEILIGHEIDSNIVEAU

Deze compacte SUV is uitgerust met de recentste veiligheids- en beveiligingsfuncties, waaronder de nieuwste Driver Assistance Technologies (ADAS).Galerij

Gent Motors article image