Gefeliciteerd met je verjaardag Abarth! - Gent Motors

Gefeliciteerd met je verjaardag Abarth!

Om zijn 75e verjaardag te vieren onthult Scorpion enkele exclusieve foto’s van de nieuwe Abarth 600e, de krachtigste Abarth ooit ontworpen.

Verleidelijk is de perfecte definitie voor het interieur van de Nieuwe Abarth 600e Scorpionissima: het dashboard verrijkt met Abarth-graphics, exclusieve patronen en een donkere omgeving zijn enkele kenmerken van het mysterieuze interieur, verfraaid met details zoals de dreigende Schorpioen op het stuur of het gekleurde stiksel. De raceziel van de Abarth 600e Scorpionissima komt tot uiting in specifieke, op de racerij geïnspireerde stoelen en een sportief stuur met lederen en Alcantara® inzetstukken, die de frisheid en sportiviteit van de auto versterken. Het interne ontwerp omvat ook de tunnelafdekking voor extra opbergruimte in de cabine, omgevingslicht om het raadselachtige interieur te benadrukken en een 10-inch NAV-radio om het entertainment tijdens het leven aan boord te maximaliseren. Het infotainmentsysteem met Abarth-specifieke graphics biedt pagina's voor het meten van bestuurdersprestaties en een speciaal gedeelte om het onmiskenbare Abarth-geluid van de geluidsgenerator eenvoudig in en uit te schakelen: deze kenmerken geven een uniek karakter aan deze auto, agressief op het gebied van connectiviteit en rijgedrag plezier.

Dit jaar wenst het merk Scorpion een vrolijk Pasen met meer dan één verrassing en kijkt het uit naar de volgende bijeenkomst in juni om het volledige uiterlijk van de bedwelmende Abarth 600e te ontdekken, de krachtigste Abarth ooit ontworpen.Galerij

Gent Motors article image