Bestellingen open voor de meest technologische Fiat Panda ooit ontworpen. - Gent Motors

Bestellingen open voor de meest technologische Fiat Panda ooit ontworpen.

De geliefde Panda, nu technologischer dan ooit, is in Europa te bestellen. De nieuwe Panda-reeks beschikt over nieuwe ADAS en geavanceerde technologie en is klaar om de harten van alle Panda-liefhebbers te veroveren.

Met een lange en succesvolle geschiedenis die teruggaat tot 1980 domineert de iconische en inspirerende Fiat Panda nu al vierenveertig jaar de markt, met tijdens zijn ambtsperiode meer dan 8 miljoen verkochte exemplaren in Europa. De Fiat Panda, de populairste auto onder Italianen en symbool van Made in Italy, wordt sinds 2011 geproduceerd in Pomigliano d'Arco, Italië, waar tot nu toe bijna 2 miljoen exemplaren zijn geproduceerd.

Tegenwoordig is de meest technologische Panda die ooit is aangeboden, verkrijgbaar in een nieuw assortiment. Op het gebied van veiligheid en technologie zijn er grote ontwikkelingen doorgevoerd, zo is de nieuwe Fiat Panda nu uitgerust met het nieuwe ADAS, een nieuw digitaal cluster en een nieuw stuur. De nieuwe Panda is verkrijgbaar met de 1.0 hybride motor van 70 pk en is verkrijgbaar in twee verschillende versies: de instapversie Panda, perfect om aan de behoeften van alle klanten te voldoen, en de high-end Pandina, gebaseerd op een dwarse carrosserie, met een sterker karakter.
De meest technologische Panda ooit gezien

De nieuwe Panda-reeks beschikt over belangrijke updates op het gebied van ADAS; de standaarduitrusting omvat geheel nieuwe functies die zijn ontworpen om de bestuurder zowel in als buiten de stad te helpen: Autonomous Emergency Braking

Remsysteem, om kop-staartbotsingen, zoals in stadsverkeer, te verminderen; Hulp bij het aanhouden van rijbanen; en Drowsy Driver Detection, om de bestuurder te waarschuwen als hij moe is. Traffic Sign Recognition is ook inbegrepen, waardoor verkeersborden worden gedetecteerd en herkend door ze weer te geven op het nieuwe 7-inch volledig digitale instrumentenpaneel.

De parkeersensoren aan de achterzijde gaan van veiligheid naar functionaliteit en zorgen voor volledige eenvoud bij het parkeren in drukke straten van de stad, terwijl de nieuwe cruisecontrol – beschikbaar op de instapversie met het Urban Pack en standaard op de Pandina – de ingestelde snelheid aanhoudt, vanaf 30 km . /h, zonder dat u het gaspedaal hoeft in te trappen. Bovendien past automatisch grootlicht (standaard op de Pandina) de verlichting automatisch aan de verkeersomstandigheden aan, waardoor rijden in het donker gemakkelijker wordt voor de bestuurder. De meeste functies worden afgehandeld door een camera die op de binnenspiegel is gemonteerd. Bovendien completeren 6 airbags de standaard veiligheidsuitrusting.

Het interieur is ook verrijkt met een nieuw, volledig 7'' digitaal cluster met drie verschillende grafische modi en een vernieuwd stuurwiel.Het topmodel Fiat Pandina is verder uitgerust met een geheel nieuw 7-inch Radio DAB-touchscreen met Apple CarPlay en Android AutoTM. Vanuit designoogpunt is hij voorzien van een nieuw wit geschilderd dashboard en nieuwe stoelen met het ‘Pandina’-monogram en -logo in reliëf, dubbele gele stiksels, witte details en Seaqual-draad met een duurzame en volledig traceerbare grondstof uit zeeafval. Het exterieur is verrijkt met speelse details zoals het gezichtje van de kleine panda op de wielkast, een contrasterend geschilderde zijlijst met het Pandina-logo en de ‘Pandina’-zeefdruk op het derde licht.

In lijn met de 'niet meer grijs'-strategie van FIAT is het nieuwe assortiment verkrijgbaar in de nieuwe kleuren geel, wit, zwart, rood en blauw. Bovendien is de nieuwe Fiat Pandina ook verkrijgbaar in de kleur groen en, in de witte en zwarte carrosserievariant, is het exterieur verrijkt met contrasterende gele spiegelkappen die passen bij de gele details van het Pandina-logo op de zijlijst.Galerij

Gent Motors article image