Nieuwe Lancia Ypsilon staat centraal in Goodwood Art Gallery - Gent Motors

Nieuwe Lancia Ypsilon staat centraal in Goodwood Art Gallery

De nieuwe Lancia Ypsilon is de speciale "gast" tijdens de Italiaanse expositie in de Goodwood Art Gallery in Antwerpen. Vanaf het begin zal de Lancia Ypsilon verkrijgbaar zijn in een hybride of een 100% elektrische versie. De Nieuwe Lancia Ypsilon is verkrijgbaar vanaf € 24.000 en met een financieel pakket in samenwerking met Stellantis Financial Services vanaf € 230 per maand, inclusief 5 jaar/75.000 km garantie en een Easy Wallbox thuislaadoplossing voor modellen met elektrische motor.

De expositie loopt van 1 augustus tot 15 september en toont het beste van de Italiaanse kunst, design en cultuur. Wat is een betere auto dan de nieuwe Lancia Ypsilon om in het middelpunt van de belangstelling te staan, want deze belichaamt een elegant design, geavanceerde rijdynamiek en geavanceerde technologieën.

Goodwood Gallery eigenaars Jean Marc & Nicoline: "We zijn zeer verheugd en vereerd dat we vanaf vandaag de nieuwe Lancia Ypsilon op onze binnenplaats mogen verwelkomen. Als galerie voor autokunst zijn we altijd op zoek naar die ene opvallende auto die onze bezoekers betovert. De nieuwe Lancia Ypsilon is niet alleen mooi, verfijnd en uniek, hij is ook gloednieuw en zal zeker de aandacht van onze bezoekers trekken. We kunnen niet wachten om de auto ook zelf te ontdekken - het is echt een kunstwerk."

De New Ypsilon zal een must-see zijn tijdens de expositie, want het gloednieuwe model borduurt voort op Lancia's legendarische model met verbluffende looks, geavanceerde rijdynamiek en een nieuwe state-of-the-art elektrische aandrijflijn.

De Nieuwe Lancia Ypsilon bevindt zich ook in goed gezelschap, want voor het openingsevenement krijgt hij gezelschap van een zeer zeldzame Lancia Montecarlo uit 1976 en de legendarische Lancia Delta HF Integrale EVO-1 uit 1991.

"La Dolce Vita" vindt plaats van 1 augustus tot 15 september in de Goodwood Art Gallery in Antwerpen. Naast de Lancia Ypsilon zal het evenement een verscheidenheid aan Italiaanse kunstwerken, lifestyle en gerechten laten zien, die een voorproefje zijn van de schoonheid en elegantie van Italië.




De nieuwe Lancia Ypsilon: een symbool van innovatie en Italiaanse elegantie.

De nieuwe Lancia Ypsilon is de eerste auto van een gloednieuw tijdperk, met een tijdloos design, pure en radicale vormen, hightech en toch gebruiksvriendelijk. Het is een volledig nieuwe auto die het comfort van Lancia aan boord belichaamt, dankzij de aandacht voor stilistische details en de selectie van materialen en kleuren, allemaal mogelijk gemaakt door de samenwerking met Cassina.

De nieuwe Lancia Ypsilon vertelt vier verhalen: rijeigenschappen, in termen van wegligging, wendbaarheid, comfort en rijplezier; geavanceerde technologie, altijd eenvoudig en intuïtief, in perfecte Lancia-stijl, in naam van welzijn, veiligheid en connectiviteit aan boord; elektrificatie, met een auto waarvan de 100% elektrische versie garant staat voor uitstekende prestaties, uiterste efficiëntie en de beste actieradius en oplaadtijden in zijn klasse; en tot slot de Italiaanse elegantie, typerend voor de mooiste Lancia's ooit, met een tijdloze stijl, geïnspireerd door het verleden en tegelijkertijd eigentijds. 1 auto, 4 uitspraken!



De nieuwe Lancia Ypsilon zal vanaf het begin verkrijgbaar zijn in een hybride of 100% elektrische versie.

De volledig elektrische versie van de nieuwe Lancia Ypsilon is de eerste 100% elektrische auto van het merk. Het model luidt het tijdperk van de elektrische mobiliteit in. Hij belichaamt de visie van normatieve prestaties op het gebied van actieradius, oplaadtijd en efficiëntie.

Met een 156 pk/115 kW aandrijflijn en een 51 kWh batterij, waarmee hij de beste in zijn klasse is in het premium hatchback B-segment, kan de nieuwe Lancia Ypsilon een actieradius tot 403 km behalen in de gecombineerde WLTP-cyclus. Hij kan snelladen van 20% tot 80% in slechts 24 minuten, of genoeg laden voor 100 km in 10 minuten. Het brandstofverbruik van de auto ligt tussen 14,3 en 14,6 kWh per 100 km.

De Hybrid versie is ontworpen voor iedereen die op zoek is naar veelzijdigheid en respect voor het milieu. De auto is uitgerust met een hybride motor van de nieuwste generatie, met een 1,2-liter motor van 100 pk (74 kW) en 3-cilinder 48V-technologie, die maximale efficiëntie combineert met rotsvaste betrouwbaarheid. Deze motor levert een topsnelheid van 190 km/u, een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 9,3 seconden en een extreem lage uitstoot van 103 tot 104 g/km volgens de WLTP-cyclus. Het intelligente rijsysteem schakelt automatisch over op puur elektrische modus, bijvoorbeeld bij manoeuvreren op lage snelheden, waardoor het brandstofverbruik van de auto daalt en de rijervaring verbetert. De hybrideversie is uitgerust met een zestraps e-DCT automatische transmissie en elektronische functies zoals e-Start, e-Parkeren, e-Queuing en e-Creeping stellen bestuurders in staat om hun rijstijl aan te passen aan hun behoeften.

Klanten kunnen nu al genieten van proefritten met de Lancia Ypsilon 100% Electric (actieradius van 403 km WLTP) en de zeer efficiënte Hybrid versie.




Middenklasse prijs en financieel aanbod.

De nieuwe Lancia Ypsilon is nu verkrijgbaar in 3 uitrustingsniveaus: Ypsilon, Ypsilon LX en de Ypsilon Edizione Limitata Cassina. De nieuwe Lancia Ypsilon Hybrid begint bij € 24.000; de nieuwe Lancia Ypsilon 100% Electric begint bij € 34.500.

Voor beide aandrijflijnen kunnen klanten profiteren van een financieringsaanbod in samenwerking met Stellantis Financial Services, met maandelijkse betalingen van €230 gedurende 59 maanden. Wanneer de financiering afloopt, kunnen klanten hun auto houden door het saldo te betalen, een bedrag dat varieert afhankelijk van het uitrustingsniveau, of de auto terugbrengen of vervangen aan het einde van de contractperiode.

Lancia Ypsilon Hybrid Representatief voorbeeld van het StretchFin Plus product via Stellantis Financial Services BeLux, lening op afbetaling met verhoogde slottermijn (met optionele aanbetaling), looptijd 60 maanden tegen een JKP van 4,49%. Contante prijs: € 24.633,00, aanbetaling: € 5.528,90, te financieren bedrag: € 19.104,21. Aflossing in 59 maandelijkse termijnen van €230,00 plus een laatste termijn van €8.621,59, totaal te betalen bedrag: €22.191,59. Vaste jaarlijkse debetrentevoet van 4,49%. Inclusief verlengde garantie tot 60 maanden / 75.000 km.

Lancia Ypsilon 100% Electric Representatief voorbeeld van het StretchFin Plus product via Stellantis Financial Services BeLux, lening op afbetaling met verhoogde slottermijn (met optionele aanbetaling), voor 60 maanden tegen een JKP van 4,49%. Contante prijs: € 35.858,34, aanbetaling: € 8.303,19, te financieren bedrag: € 27.555,15. Aflossing in 59 maandelijkse termijnen van €330,00 plus een laatste termijn van €12.550,42, totaal te betalen bedrag: €32.020,42. Vaste jaarlijkse debetrentevoet van 4,49%. Inclusief verlengde garantie tot 60 maanden / 75.000 km en Easy Wallbox.

Galerij

Gent Motors article image